Jookie85 Vloženo Čtvrtek v 10:16 Sdílet Vloženo Čtvrtek v 10:16 Zdravím,pořídil jsem si Superba2 před FL. Chtěl jsem vyměnit rádio za nějaké "android" v podstatě jen kvůli možnosti instalování couvací kamery. Nicméně jsem s Amundsenem nad míru spokojen. Chci se proto zeptat,jestli je možnost na Amundsena zakoupit kompatibilní kameru,nebo je to sci-fi? Díky za smysluplné odpovědi 😁💪 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas F Vloženo před 5 hodinami Sdílet Vloženo před 5 hodinami (editace) Nevím, jestli se tu už neřešilo, že se nic takového nedělá a kdyby dělalo, tak by ten obraz byl dost mizerný.. možná se pletu. Hlavně ale na Amundsen už asi dva roky nevychází aktualizace mapových podkladů - mám snad poslední dostupné a navigace začíná být dost "slepá". Neboli koupit si nějaké Android rádio asi nebude velký hřích. Editováno: před 5 hodinami, autor: Tomas F Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.