Přejít na obsah

Columbus MIB3-navigace,funkce není podporována.

Doporučené příspěvky

Zdravím,prosím o radu. Mám v Octavii IV,2021 Columbus MIB3 a při spuštění navigace vyskočí hláška"funkce není podporován". Znamená to,že není aktivována?Musím dokupit v e-shopu? Mám za to,že Columbus má navigaci ve standardu. Něco jsem zde vyčetl,ale moc moudrý z toho nejsem.Ano používám Android auto,sípš mě jde o vzhled,že si ji nemůžu přepnout do cockpitu. Nemám moc zkušeností s koncernovými auty,tak se omlouvám.Auto mám tři dny a docela mě štve,že stálo ranec a navi nefunguje.Děkuji za rady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Možná není aktivovaný ten online přístup k datům o provozu. Tedy asi naviguje, ale jen podle map a neupravuje trasu podle aktuální dopravní situace. Pokud to tak je, stačí přikoupit. Tuším že asi 1200 Kč na rok. Já mám auto zatím mladší 3 let.  Takže to opravdu vypadá, že ti to po 3 letech vypršelo. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...