tomson1 Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 (editace) Chci se zeptat, je u motoru 1.6 problém s jejich výměnou? S jakou značkou máte dobré zkušenosti? Slyšel jsem něco o platinových, mohli by být dobré. Editováno: 17. leden 2007, autor: tomson1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin IV. Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 já dal na 1,6 75kw NGK +-200kč/kus a v poho. V tomhle bych nevymíšlel žádné harakiri. Dřív jsem měl BRISK ty nejlepší (už si nepamatuji název) a vydržely pěkný houby..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomcat007 Vloženo 1. Březen 2010 Sdílet Vloženo 1. Březen 2010 Zdar chlapy, budu měnit svíčky a rozhoduju se jestli dát originální NGK nebo BRISK...jde o to, že o těch BRISKách je všude napsáno dost ale u těch NGKček nikde nic a přijde mi zbytečný dát za NGK 700 vočí když mužu mít BRISK za polovic...nemáte zkušenosti?...doporučení?...nehodlam na tom vůbec šetřit jen by mě zajímal rozdíl, popř. co používáte vy...díky za názory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviusII Vloženo 30. Květen 2010 Sdílet Vloženo 30. Květen 2010 Nemá někdo prosím návod jak vyměnit svíčky na OII 1.6 MPI (BSE) a po kolika km. se mají měnit? Děkuji za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haski Vloženo 1. Červen 2010 Sdílet Vloženo 1. Červen 2010 Máš 2 možnosti. Bud složitě sundat to platové sání (tj ventilátor sekundárního vzduchu, demontovat vstřiky ze sání-to ovšem není úplně nutné) a stím tě asi nemine výměna těsnících kroužků (vrchní 4x220,- spodni 4x180,-). Nebo použiješ kloubek na ráčnu a s citem se tam můžeš dostat i bez sundaní sání. U obou případů to chces zručnost. Prostuduj diskusy u OI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviusII Vloženo 1. Červen 2010 Sdílet Vloženo 1. Červen 2010 Díky moc za radu,zkusím to s kloubem a uvidím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warsmash Vloženo 3. Únor 2012 Sdílet Vloženo 3. Únor 2012 Ahoj chtěl bych poradit jaké mám použít svíčky pro Octavii 2 1.6 MPI+LPG orig. 75kw, r.v. 2008 před face. 80 000km najeto. Mám tam BOSCH Super Plus +7 - FR7LDC+ 2 bodové. Jaké by jste dle svých zkušeností doporučili? Mám před výměnou. Měním každých 20-25 000 km. Díky 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosk Vloženo 24. Březen 2012 Sdílet Vloženo 24. Březen 2012 Bosch teda uz ne, NGK BKUR6ET-10 nebo tak nejak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukky Vloženo 17. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2013 Ahoj chtěl bych poradit jaké mám použít svíčky pro Octavii 2 1.6 MPI+LPG orig. 75kw, r.v. 2008 před face. 80 000km najeto. Mám tam BOSCH Super Plus +7 - FR7LDC+ 2 bodové. Jaké by jste dle svých zkušeností doporučili? Mám před výměnou. Měním každých 20-25 000 km. Díky Proč je měníš tak často? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 17. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2013 kvôli LPG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stukator Vloženo 3. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2013 Ja menim po 30000km a su to tie NGK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosk Vloženo 9. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2013 Taky jsem zkoušel brisk Silver,platin, champion, pocitově nejlépe doporučené NGK. Měřením jsem zjistil, ze ty NGK mají jiný odpor než ostatní náhrady,asi to má vliv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosk Vloženo 8. leden 2014 Sdílet Vloženo 8. leden 2014 Dnes výměna za brisk platin Dr15ypp, tak uvidíme zatím jsem to neprojel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 1. leden 2016 Sdílet Vloženo 1. leden 2016 Našiel som pár fotiek k výmene sviečok na 1,6 BSE/BGU a pod . ... v žiadnom prípade ani na 75kw s divoko namontovaným LPG nie je potrebné rozoberať sanie ... Pre jednoduchú výmenu je ale vhodné vyrobiť si prípravok na zapalovacie káble - viz foto - podľa toho čísla na ňom sú na nete aj iné obrázky ako to vyrobiť - nie je to nič zložité , alebo ho kúpiť /cca 40euro / + veľmi vhodná je 3/8 račňa s predlžovákom , klbom a sviečkovou 16tkou , potom to ide celkom na pohodu viz foto... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 1. leden 2016 Sdílet Vloženo 1. leden 2016 Ten prípravok je super vec .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingdave Vloženo 1. leden 2016 Sdílet Vloženo 1. leden 2016 Ja menil svicky v pondeli, tez bez sundani sani. Mista je tam opravdu dostatek. Akorat mi sla hure povolit druha svice, az jsem mel strach, ze ji strhnu. Nevim,zda byla tak pripecena nebo to delal ten kloubovy nastavec, kdy v nem neni pres ten kloubek/vychyleni takovy cit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 1. leden 2016 Sdílet Vloženo 1. leden 2016 Milan - jop , akurát pri prvej výmene sú tie fajky otočené kadejako , potom už je to ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 1. leden 2016 Sdílet Vloženo 1. leden 2016 To sa podá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.