Publikováno Leden 17, 200718 r Zdarec, chci snížit autíčko a uvažuju díky tomu o sportovních pružinách. Jen že mi někdo říkal, že jestli si je pořídím, mám počítat s tím, že mi za chvíli odejdou tlumiče a tak podobně. co je na tom pravdy??? a popřípadě o kolik doporučujete snížit?? thanks
Leden 22, 200718 r Hola....proc tlumice ?....spise bych rekl cepy.... Jinak osobne tomu moc nefandim ( ja bych to spise potreboval zvednout - hlavne vpredu:( ).
Leden 27, 200718 r Zdarec, chci snížit autíčko a uvažuju díky tomu o sportovních pružinách. Jen že mi někdo říkal, že jestli si je pořídím, mám počítat s tím, že mi za chvíli odejdou tlumiče a tak podobně. co je na tom pravdy??? a popřípadě o kolik doporučujete snížit?? thanks Ja mel ten samy problem na Mazde, take jsem dal jen nizsi pruziny, vypadalo to super, ale tlumice opravdu vzali za sve...Ted se chystam na dat na octu komplet podvozek od HP Sporting.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.