charviman Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 Zdarec, chci snížit autíčko a uvažuju díky tomu o sportovních pružinách. Jen že mi někdo říkal, že jestli si je pořídím, mám počítat s tím, že mi za chvíli odejdou tlumiče a tak podobně. co je na tom pravdy??? a popřípadě o kolik doporučujete snížit?? thanks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepo Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Hola....proc tlumice ?....spise bych rekl cepy.... Jinak osobne tomu moc nefandim ( ja bych to spise potreboval zvednout - hlavne vpredu:( ). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 27. leden 2007 Sdílet Vloženo 27. leden 2007 Zdarec, chci snížit autíčko a uvažuju díky tomu o sportovních pružinách. Jen že mi někdo říkal, že jestli si je pořídím, mám počítat s tím, že mi za chvíli odejdou tlumiče a tak podobně. co je na tom pravdy??? a popřípadě o kolik doporučujete snížit?? thanks Ja mel ten samy problem na Mazde, take jsem dal jen nizsi pruziny, vypadalo to super, ale tlumice opravdu vzali za sve...Ted se chystam na dat na octu komplet podvozek od HP Sporting. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.