JirkaVe Vloženo 29. Listopadu Sdílet Vloženo 29. Listopadu Ahoj, mám funglovku Fabii 4 1,5 TSI DSG. Při jízdě v režimu normal ukazuje virtual kokpit jen "D", přirežimu "S" ukazuje i zařazený stupeň. Je to normální? Vadí mi to protože nepoznám kdy auto plachtí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaVe Vloženo 29. Listopadu Autor Sdílet Vloženo 29. Listopadu (editace) Zkusil jsem všechno možné. Při jízdě režim "M" ukazuje M1,M2,M3 atd., režim "S" ukazuje S1,S2,S3 atd., režim "D" pořád jen D. Ani restart systému nepomohl. Co dělám blbě? Editováno: 29. Listopadu, autor: JirkaVe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DoubleG Vloženo 29. Listopadu Sdílet Vloženo 29. Listopadu A na otáčkach motora nieje vidno plachtenie? Vtedy by mali padnúť otáčky na voľnobeh oproti zaradenemu stupňu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaVe Vloženo 30. Listopadu Autor Sdílet Vloženo 30. Listopadu To asi jo. Dozvěděl jsem se, že škodovka ukazatel zařazené rychlosti při D zrušila. Fakt by mě zajímalo proč, když dřív to tam bylo. Nic tím neušetřili, protože v režimu S a M to zůstalo. Fakt pokrok 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaVe Vloženo 1. Prosince Autor Sdílet Vloženo 1. Prosince A když přepnu do ECO režimu, ukazuje mi to jen "E" bez zařazeného rychlostního stupně. Máte to taky tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 5. Prosince Sdílet Vloženo 5. Prosince Tenhle "zlepšovák" je bohužel ve všech vozech koncernu. Na Seatu mě to taky sere. Také mě naprosto není jasné, co mohlo autora tohoto zlepšováku vést k jeho zavedení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob_ Vloženo 9. Prosince Sdílet Vloženo 9. Prosince V 1. 12. 2024 na 15:51, JirkaVe napsal: A když přepnu do ECO režimu, ukazuje mi to jen "E" bez zařazeného rychlostního stupně. Máte to taky tak? Mám Fabii z dubna 2023 a v D i v E tam mám i napsaný převodový stupeň. Jen když to vyřadí do neutrálu, tak vidím E. Taky by mě to štvalo, kdybych tam měl jen D teda 😕 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.