Přejít na obsah

Výmena Bolero za Android

Doporučené příspěvky

Zdravím mám otázku vymenil som Bolero za rádio z Android všetko funguje mám aj fantómove napájanie na rádio anténu ale keďže mám anténu v oknách a nie na streche tak tá kvalita nieje dobrá rušilo to už za Bolera. Riešil už niekto výmenu opravu antény. Mám pocit že tam bude v kufri zosilňovač a za tie roky už bude suci na výmenu. Poradí niekto? Ďakujem 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak zkontrolovat co psala diag, někdy pomohl upgrade rádia , měnil jsem antenní zesilovač ale i antenní svod nebo opravoval anténu ve skle (někdo strhl folii i s antenou). Pokud tam byl Technisat ten z číny asi nebyl. Ty androidy jsou zmetky, možná toho hodně umí ale zvukově je to příšerné a ten příjem je u nich tragédie. Ta cena se musí někde projevit.

Odkaz ke komentáři

Přesně. Taky jsem origo rádio vyměnil za Číňana a rádio nehraje. Teda hraje, ale hned se rozladí. Mám vstup do rádia ze dvou antén a Čínské rádio má jen jeden. Zkusil jsem různé slučovače a beze změny. Ještě jsem nezkusil toto https://www.ahifi.cz/antenni-napajec-a-slucovac-fakra-fakra-295809.html#tab-comments . Je to dost peněz, aby to zase nepomohlo. Rádio jsem na úkor dalších funkcí oželil. Mám Spotify a s tím si vystačím. 

Editováno: , autor: Fosgen
Odkaz ke komentáři

Příjem rádia byl jediný důvod proč jsem android vyhodil a vyměnil za columba mib1. Původně tam byl obyčejný swing, tady mne jeden autohifi prodejce nakukal na nějaký radical, že to dělá zenec, stálo to tehdy snad 11tis, s tím že to mají vychytané a houby.... Tak to po asi dvou letech šlo ven a teď je tam.mib1 columbus. Sice navi je na něm k ničemu, ale ten  příjem rádia je někde jinde. Já už bych to do auta nechtěl ani omylem.

Odkaz ke komentáři

V 15. 12. 2024 na 18:13, h2o napsal:

Tak zkontrolovat co psala diag, někdy pomohl upgrade rádia , měnil jsem antenní zesilovač ale i antenní svod nebo opravoval anténu ve skle (někdo strhl folii i s antenou). Pokud tam byl Technisat ten z číny asi nebyl. Ty androidy jsou zmetky, možná toho hodně umí ale zvukově je to příšerné a ten příjem je u nich tragédie. Ta cena se musí někde projevit.

Nazdar kde sa nachádza ten zosilnovač signálu a nevieš ktorý z konektorov je FM ak mám dvojitú fakru. Ďakujem.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...