AlexK Vloženo 21. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2024 Dobrý den, právě jsem mluvil s prodejcem zda jít do DCC nebo ne i na běžné torzce a on mi řekl, že od nějakého týdne (číslo si já nepamatuju, ale je to prý s týdnem kdy se začali dávat nové ne tak hezké volanty do Octavii) se dávají dvouventilové DCC Plus. Může mi to někdo potvrdit? Protože zmínku o DCC Plus na O4 jsem fakt nikde nenašel a příjde mi jako blbost, aby zrovna o tomhle Škodovka něco nenapsala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rostak475 Vloženo 31. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2024 Tomu nevěřím, protože by si tím Škodovka kanibalizovala Superba. Do teď nechápu proč Škodovka tak motoricky osekala Octavii a třeba jí nedala pohon 4x4 .. Jinak rozdíl DCC DCC Pro ( Plus ) je poměrně pocitově velký, hlavně ve variantě komfort. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.