vorlajz Vloženo 17. Duben 2008 Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 hele dem do toho spolu ne? třeba daj slevu.. a jinak to můžu objednat u nás v Děčíně, u dealera.. no proč ne... můžem to udělat u nás na chalupě! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 17. Duben 2008 Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 no proč ne... můžem to udělat u nás na chalupě! ok vezmu radši i indulonu.. měsíčkovou.. páč kdo maže, ten jede.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 17. Duben 2008 Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 (editace) ok vezmu radši i indulonu.. měsíčkovou.. páč kdo maže, ten jede.. Stemahle prasatama mam byt na chatce... Editováno: 17. Duben 2008, autor: Doli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 17. Duben 2008 Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 Tady mate navod vy monteri http://www.skodaoctavia.cz/Exteriernavody/MontazVzperyO2.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 17. Duben 2008 Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 Stemahle prasatama mam byt na chatce... Seš rád, že ses tak rozhodl, co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 17. Duben 2008 Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 Stemahle prasatama mam byt na chatce... můžeš spát venku, ty jedna stydlivko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 17. Duben 2008 Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 Nene, Zdendovi právě o tohle jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 18. Duben 2008 Sdílet Vloženo 18. Duben 2008 Nene, Zdendovi právě o tohle jde vy ste ale čuňáci čuňákovatý chudák Lucka.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 25. Duben 2008 Sdílet Vloženo 25. Duben 2008 objednáno dva kousky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Duben 2008 Sdílet Vloženo 25. Duben 2008 Na co dva? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 25. Duben 2008 Sdílet Vloženo 25. Duben 2008 Druhou prý má na dveře řidiče..už ho nebaví je pořád otvírat, když vystupuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 25. Duben 2008 Sdílet Vloženo 25. Duben 2008 Tak konzolka je doma. Nastříkání ve Škoda servisu stálo 880 Kč. Ještě jsem si koupil nové matice na kapotu, co kdybych je ztrati či poškodil a origo barvu ve sprayi. Když bude čas tak o víkendu montuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 25. Duben 2008 Sdílet Vloženo 25. Duben 2008 tak to je hukot za 880,- to bych za to nedal... si to stříknem s Fattym sami... bud nás to stát každýho po 230,- za sprej! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 25. Duben 2008 Sdílet Vloženo 25. Duben 2008 880 už je ranec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Duben 2008 Sdílet Vloženo 25. Duben 2008 Jj, taky se mi to zdá dost, zvlášť když vezmu že třeba za celou kapotu či blatník je tak 5-6 tis. a pitomá konzola je skoro za litr... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 25. Duben 2008 Sdílet Vloženo 25. Duben 2008 Souhlas s vámi, holt Škoda není laciná značka. Mě to až tak nepřekvapilo, protože když jsem měl ještě OC I nechal jsem si ve stejném servisu nastříkat pouzdro zrcátka omlácené od kamínků, no a cena byla 1100Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 26. Duben 2008 Sdílet Vloženo 26. Duben 2008 Tak jsem dneska montil a dopadl jsem jako již někteří přede mnou. Tlumič nejde ůplně zasunout, chybí mu asi 4cm. Jsem docela n...., to si to nemohou vyzkoušet, než to prodají! Mně to nenapadlo, holt jsem pěkný hlupák, teď mně čeká reklamace atd. V práci prodávám podobné tlumiče na naši technologii, a za celých osm let jsem neměl jedinou reklamaci na tyto tlumiče od českého výrobce, protože origo z Rakouska jsou trojnásobně dražší neč české. Takže než mi přijde nový tlumič musím kapotu podepírat klackem!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Duben 2008 Sdílet Vloženo 26. Duben 2008 Mě se osvědčil smeták, na Fabii A jinak mě překvapuje kolik mají reklamací, jsi druhý za posledních několik dní co to tu píše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 26. Duben 2008 Sdílet Vloženo 26. Duben 2008 Souhlas s vámi, holt Škoda není laciná značka. Mě to až tak nepřekvapilo, protože když jsem měl ještě OC I nechal jsem si ve stejném servisu nastříkat pouzdro zrcátka omlácené od kamínků, no a cena byla 1100Kč. Tak to je teda darda! Když jsem potřeboval nastříkat nárazníky, tak mě to do Škoda servisu ani nenapadlo dávat. Ale jsem opravdu v šoku když slyším kolik za stříkání chtějí Nechápu to. Ještě když vím, že některé servisy nemají ani svoji lakovnu a dávají to jinam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 26. Duben 2008 Sdílet Vloženo 26. Duben 2008 Mě se osvědčil smeták, na Fabii A jinak mě překvapuje kolik mají reklamací, jsi druhý za posledních několik dní co to tu píše Za ty prachy je to neuvěřitelný. Ale na druhou stranu je to tak předražený, že můžou jednomu zákazníkovi poslat třeba 3 tlumiče ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 26. Duben 2008 Sdílet Vloženo 26. Duben 2008 No jak tak koukám, tak mají chybovost asi 75% ...hlavně, že se tváří jako německá firma s rádobygermánskou kvalitou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 26. Duben 2008 Sdílet Vloženo 26. Duben 2008 Náhodou..u mně napodruhý dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 27. Duben 2008 Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 Druhou prý má na dveře řidiče..už ho nebaví je pořád otvírat, když vystupuje Jiříku ty si zubní pasta perlička, jednou z Tebe dostanu záchvat smíchu a umřu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 27. Duben 2008 Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 No jak tak koukám, tak mají chybovost asi 75% ...hlavně, že se tváří jako německá firma s rádobygermánskou kvalitou ještě, že to mám přes dealera, než si to vezmu, řeknu mu ať mi ukážu funkčnost a pak si je teprve vezmu. Jinak na to .. takže ušetříme peníze na případné posílání zpátky. Nebo oni by to moje poštovné zaplatili? Co řekněte jak jste na tom byli Vy, vzpěrači.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 Tak jsem tu nejakou chvili nebyl... Takze..nes jsem opet volal do Revnicova..Pry se reklamace resi s nemcema..V utery budou snad navazet nove zbozi a resit s nima,jestli jim tuhle reklamaci pokryjou,nebo ne..Celkem zdlouhavy a uz bych to rad na auto dal..Tak uvidime,jak to bude pokracovat..Snad kladne..Pristup je zatim vstricny..Ale cekani uz me neba.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.