Duben 17, 200817 r hele dem do toho spolu ne? třeba daj slevu.. a jinak to můžu objednat u nás v Děčíně, u dealera.. no proč ne... můžem to udělat u nás na chalupě!
Duben 17, 200817 r no proč ne... můžem to udělat u nás na chalupě! ok vezmu radši i indulonu.. měsíčkovou.. páč kdo maže, ten jede..
Duben 17, 200817 r ok vezmu radši i indulonu.. měsíčkovou.. páč kdo maže, ten jede.. Stemahle prasatama mam byt na chatce... Upraveno Duben 17, 200817 r od Doli
Duben 17, 200817 r Tady mate navod vy monteri http://www.skodaoctavia.cz/Exteriernavody/MontazVzperyO2.htm
Duben 25, 200817 r Tak konzolka je doma. Nastříkání ve Škoda servisu stálo 880 Kč. Ještě jsem si koupil nové matice na kapotu, co kdybych je ztrati či poškodil a origo barvu ve sprayi. Když bude čas tak o víkendu montuji.
Duben 25, 200817 r tak to je hukot za 880,- to bych za to nedal... si to stříknem s Fattym sami... bud nás to stát každýho po 230,- za sprej!
Duben 25, 200817 r Jj, taky se mi to zdá dost, zvlášť když vezmu že třeba za celou kapotu či blatník je tak 5-6 tis. a pitomá konzola je skoro za litr...
Duben 25, 200817 r Souhlas s vámi, holt Škoda není laciná značka. Mě to až tak nepřekvapilo, protože když jsem měl ještě OC I nechal jsem si ve stejném servisu nastříkat pouzdro zrcátka omlácené od kamínků, no a cena byla 1100Kč.
Duben 26, 200817 r Tak jsem dneska montil a dopadl jsem jako již někteří přede mnou. Tlumič nejde ůplně zasunout, chybí mu asi 4cm. Jsem docela n...., to si to nemohou vyzkoušet, než to prodají! Mně to nenapadlo, holt jsem pěkný hlupák, teď mně čeká reklamace atd. V práci prodávám podobné tlumiče na naši technologii, a za celých osm let jsem neměl jedinou reklamaci na tyto tlumiče od českého výrobce, protože origo z Rakouska jsou trojnásobně dražší neč české. Takže než mi přijde nový tlumič musím kapotu podepírat klackem!!!
Duben 26, 200817 r Mě se osvědčil smeták, na Fabii A jinak mě překvapuje kolik mají reklamací, jsi druhý za posledních několik dní co to tu píše
Duben 26, 200817 r Souhlas s vámi, holt Škoda není laciná značka. Mě to až tak nepřekvapilo, protože když jsem měl ještě OC I nechal jsem si ve stejném servisu nastříkat pouzdro zrcátka omlácené od kamínků, no a cena byla 1100Kč. Tak to je teda darda! Když jsem potřeboval nastříkat nárazníky, tak mě to do Škoda servisu ani nenapadlo dávat. Ale jsem opravdu v šoku když slyším kolik za stříkání chtějí Nechápu to. Ještě když vím, že některé servisy nemají ani svoji lakovnu a dávají to jinam.
Duben 26, 200817 r Mě se osvědčil smeták, na Fabii A jinak mě překvapuje kolik mají reklamací, jsi druhý za posledních několik dní co to tu píše Za ty prachy je to neuvěřitelný. Ale na druhou stranu je to tak předražený, že můžou jednomu zákazníkovi poslat třeba 3 tlumiče ...
Duben 26, 200817 r No jak tak koukám, tak mají chybovost asi 75% ...hlavně, že se tváří jako německá firma s rádobygermánskou kvalitou
Duben 27, 200817 r Druhou prý má na dveře řidiče..už ho nebaví je pořád otvírat, když vystupuje Jiříku ty si zubní pasta perlička, jednou z Tebe dostanu záchvat smíchu a umřu
Duben 27, 200817 r No jak tak koukám, tak mají chybovost asi 75% ...hlavně, že se tváří jako německá firma s rádobygermánskou kvalitou ještě, že to mám přes dealera, než si to vezmu, řeknu mu ať mi ukážu funkčnost a pak si je teprve vezmu. Jinak na to .. takže ušetříme peníze na případné posílání zpátky. Nebo oni by to moje poštovné zaplatili? Co řekněte jak jste na tom byli Vy, vzpěrači..
Květen 6, 200817 r Tak jsem tu nejakou chvili nebyl... Takze..nes jsem opet volal do Revnicova..Pry se reklamace resi s nemcema..V utery budou snad navazet nove zbozi a resit s nima,jestli jim tuhle reklamaci pokryjou,nebo ne..Celkem zdlouhavy a uz bych to rad na auto dal..Tak uvidime,jak to bude pokracovat..Snad kladne..Pristup je zatim vstricny..Ale cekani uz me neba..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.