Jirik.DC Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 No podle mě to hlavně vůbec nedělá milotec, ten to max. prodává, ale kutí to někde v severním Vietnamu ve fabrice kde za Hočimina dělali kalašnikovy Že by jim ještě zbyly díly? To Žofka: ten píst musí běhat hladce, jestli drhne, tak vyměnit. Mně to tak dělalo taky, a nechtěl jsem riskovat, že jednou zaberu a zlomím si o něj kapotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 Že by jim ještě zbyly díly?To Žofka: ten píst musí běhat hladce, jestli drhne, tak vyměnit. Mně to tak dělalo taky, a nechtěl jsem riskovat, že jednou zaberu a zlomím si o něj kapotu no nevim, uvidim po srazu a kdyžtak jim hned napíšu.. akorát, že jsem to kupoval přes tuning krám a oni chtěli a dali mi na paragon razítko, že si to mám nechat udělat od nějakého odborníka.. uvidim, tak aby se necukali.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 Doneseš jim vzpěru, že to odborník vymontoval a basta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 Doneseš jim vzpěru, že to odborník vymontoval a basta. Asi tak..tak mi přijde, jestli ti neposlali ten, co jsem jim já tekdy vracel..ten pěkně drhnul, původně nešel ani stlačit a i co se trošku rozchodil, tak se nesunul plynule,ale poskakoval po pístnici. Docela jsem se bál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 Asi tak..tak mi přijde, jestli ti neposlali ten, co jsem jim já tekdy vracel..ten pěkně drhnul, původně nešel ani stlačit a i co se trošku rozchodil, tak se nesunul plynule,ale poskakoval po pístnici. Docela jsem se bál tak hrozné to není ale uvidíte sami, zíttra.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 No já přece neuvidím.. Jinak nejde o to, že to je nebo není tak hrozný. ten píst má chodit lehce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jurach Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 Jak to tady tak čtu, tak mě celkem přešla chuť si tu vzpěru koupit ) vypadá to, že co kus to originál... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 Jak to tady tak čtu, tak mě celkem přešla chuť si tu vzpěru koupit ) vypadá to, že co kus to originál... tak my jsme vzali dvě, Vorlikovi chodí jak na drátkách a já v pondělí reklamoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 A uznal to v krámě? kdy bude nová? Jinak sundal sis z ní ty pojistky? ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KAKY Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 tak jak to čtu jsem štastlivec vše klape jak má jenom trochen blbej návod pojistky sem vindal a zase nandal naspátek protože po vindání pojistek jsem stejne nevindal ty kulové čepy. A poznatek asi maj nového výrobce vzpěr protože na vzpere je milotec vysmažen laserem a ne modrej potisk jak na foto ve fóre . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 A uznal to v krámě? kdy bude nová? Jinak sundal sis z ní ty pojistky? ? no tak já jsem to měl domluvený s Milotec, takže ten obchodník to jen s mým komentářem na papíru zabalil a odeslal a teď čekám.. Pojistky jsem sundal a odložil do schránky na palubce, odtamtud by se neměly ztratit.. ad kaky: to by bylo fajn, kdyby se našel jinej dodavatel protože teď maj ty vzpěry dost poruchové.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carda Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Ahoj kluci,chtěl jsem se zeptat.Mám problém s pístnicí,lépe řečeno s tou vspěrou co tam je.Když jí namontuji a zavřu kapotu bez pístnice tak kapota je po zavření vysunutá.Někdo tu psal že musel uřezat plast nebo něco.Ale asi bude lepší obrousit tu vzperu.Má někdo ten samí problém?Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 ty cardo už asi ani nevzpomínám ale pěkně jsme se s Vorlajzem s těma vzpěrama natrápili a on jí pak radši prodal.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carda Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Tak já skusím obrousit tu vzpěru a potom nasadit. A když bude sedět tak znovu stříknout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Já jsem třeba nemusel upravovat nic, ale dost kluků na to nadávalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richinc Vloženo 27. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2011 CAu chlapi chci dat na predni kapotu pistinice,jakou mam pouzit? Kde ji mam uchytnout. mate to nekdo po pripade muzete hodit foto.diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 27. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2011 Než složitě něco kutit tak : http://www.milotec.n...-octavia-ii.htm http://www.obautodily.cz/skoda_octavia_05_08_nerez_silver_carbon_vzpera_kap-704065 http://www.obautodily.cz/skoda_octavia_05_08_nerez_chrom_vzpera_kapoty-704063 cca za 1200 http://www.obautodily.cz/skoda_octavia_05_08_nerez_carbon_vzpera_kapoty-704064 Bohužel oktu ani foťák tady nemám. Jinak bych ti to nafotil a přeměřil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richinc Vloženo 27. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2011 To je desne drahy,ja mam doma pistnici ma 55cm dostal jsem ji tam,ale bouzel kdyz zavru kapotu tak mi nesedi zhruba o 4mm s blatnikem jinak jde zavrit v pohode. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajman Vloženo 28. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2011 (editace) Nejde jen o délku pístnice, ale i o sílu, u OII by měla mít +- 360 N ve variantě s jednou vzpěrou Já to mám udělaný na dvě vzpěry, které jsem si objednal na míru od firmy Moliton Montako.cz, držáky se vyrobí doma z pár kaček. Rozměry vzpěry viz další příspěvek EDIT - nebylo to od Molitonu, ale Montako.cz!!! - když tak objednejte z odkazu v následujícím příspěvku Editováno: 4. leden 2012, autor: Kajman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajman Vloženo 4. leden 2012 Sdílet Vloženo 4. leden 2012 na přání autora tématu přidávám ještě rozměry držáku. + odkaz na výrobce vzpěr Montako.cz, je to ten typ 8/19 č. 27200 http://www.montako.c...819--27200.aspx vzpera kapota vyztuha rozmery.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 22. Únor 2012 Sdílet Vloženo 22. Únor 2012 je montaz zlozita? kam to treba uchytit? tieto su celkom za normalnu cenu...vidim, ze na fotke je FL, myslite ze by pasovali aj na pred FL? http://www.obautodily.cz/skoda_octavia_05_08_nerez_chrom_vzpera_kapoty-704063 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarin57 Vloženo 22. Únor 2012 Sdílet Vloženo 22. Únor 2012 Je to tam napsané,že pasuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 23. Únor 2012 Sdílet Vloženo 23. Únor 2012 je montaz zlozita? Úplně jednoduchý. Jeden člověk nebo klacek ti podrží kapotu, povolíš pár šroubků, dáš tam držák, dotáhneš šroubky, do blatníku ísto šroubu našroubuješ kloubek, nasadíš pístnici a je to. Pokud si někdy měl merkura nebo aspoň klíč v ruce a umíš povolit šroub tak to je práce na 10 minut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
astario Vloženo 3. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2012 Chtěl bych se zeptat, jestli netušíte někdo, zda-li nainstalováním vzpěry kapoty neztratím záruku, pokud se jedná o nové auto. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 26. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2012 Podle mě jo, nejedná se o originální příslušenství Škoda, hlavně asi budou řvát kvůli kastli. Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.