Stringo Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 Tak jak to pokračuje klucííí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 Neboj, dělá se na tom. Vzorky držáků budou hotovy snad během příštího týdne, dvě vzpěry po 160N pro vyzkoušení už taky mám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 No super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pany Vloženo 19. Červen 2015 Sdílet Vloženo 19. Červen 2015 miklisek-jaké vzpěry máš a jaká je jejich cenovka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 19. Červen 2015 Sdílet Vloženo 19. Červen 2015 Mám držáky hotové, teď jen ještě odzkoušet správnost rozměrů (příští týden se k tomu snad už konečně dostanu). Vzpěry mám od prověřeného CZ dodavatele plynových vzpěr, s tlumením dojezdu, s ocelovými kulovými pánvemi. Jsou kapku dražší než konkurence, ale zato kvalitní. Zatím zkusím 2x160N, vzpěra typ pr.pístnice 8/ pr.válce 19. Komplet s držáky by měl vyjít na nějakých 1600Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 19. Červen 2015 Sdílet Vloženo 19. Červen 2015 Pěkná práce:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pany Vloženo 20. Červen 2015 Sdílet Vloženo 20. Červen 2015 Je to parádní práce a samotné vzpěry mají na jakou cenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 24. Červen 2015 Sdílet Vloženo 24. Červen 2015 Miklísku, jak to vypadá se vzpěrama, nějaké posunutí k cíli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 3. Září 2015 Sdílet Vloženo 3. Září 2015 Jak to dopadlo se vzpěrama? Taky bych rád dvě a ne jen jednu jako nabízí Milotec nebo KI-R. Hlavně teda aby byla kapota stejně zvednutá jako s origo řešením. Na předchozím autě jsem měl Milotec a bylo to pak zvednutý trochu méně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 3. Září 2015 Sdílet Vloženo 3. Září 2015 Nějak to tu usnulo,taky čekám na prototyp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 29. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2015 Tak jak je na tom akce prototyp??? Chtěl jsem si to dat pod stromeček [emoji6] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 13. Červen 2016 Sdílet Vloženo 13. Červen 2016 Co ty vzpěry? Budou nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 13. Červen 2016 Sdílet Vloženo 13. Červen 2016 Na OII nebudou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pany Vloženo 13. Červen 2016 Sdílet Vloženo 13. Červen 2016 Jedu už rok na jednu a jsem spokojenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 13. Červen 2016 Sdílet Vloženo 13. Červen 2016 Tak to je škoda. Oni se nějaký prodávaj třeba na ob a je to na jednu nebo druhou stranu, což nechápu proč se to tak dělá. Není lepší dát rovnou na obě strany? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 13. Červen 2016 Sdílet Vloženo 13. Červen 2016 Ty co dělá Milotec nebo Kopacek jsou silné a když dáš dvě, bude ti to kapotou hodně namáhat, když dáš jednu, mě osobně se to zdálo, že se kapota má tendenci kroutit (ačkoli když to postavíš na ten origo klacek, tak se mi to nezdá, no nevím, každopádně bud koupit tu jednu, nebo musí někdo vymyslet dvě slabší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.