superfatty Vloženo 16. Březen 2007 Sdílet Vloženo 16. Březen 2007 Mě tam sedla krásně!!Ani jsem ji nelakoval mám metalízu tak to nevadí!!!Několikrát jsem to vyzkoušel a pak dotáhnul a zavřel a vše ok!!! Tak to holt prubnu.. Diky moc tak pak ukážeš jak to vypadá? asi bych do toho také šel. Ale doma o tom nesmí vědět :-) Ps: doufám, že mě někdo nepráskne a příspěvek mi nesmažou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 16. Březen 2007 Sdílet Vloženo 16. Březen 2007 No jasná věc..jen najít chvilku Teď dělám ještě panel čalounění vzadu v kufru kvůli CD měniči.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 Pošlite foto toho kovového držiaka. Možno to už upravili. Ale mne sa skutočne po zvaretí dotýka ten držiak s plastom, ktorý ide od čelného skla až po motorový priestor (pod stieračmi). Na tom plaste vidno aj miesto, kde sa to dotýka. Najskôr sa to dotýkalo len na vonkajšej strane, tak som tam vyrezal kúsok toho plastu a teraz sa to dotýka na vnútornej strane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 Tak vzpěra namontovaná.. Jen se zeptám, jak vám jde ten píst? Mně se zdá nějaký přidřený.. Co z něj leze za zvuky,když se vysouvá a zalejzá a pěkně při tom drhne. To mně pěkně v Milotecu nas.ali Hned se jim zkusím ozvat,ať koukají vyvalit něco, co chodí. Jinak v týdnu nafotím.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 to je divný Jirko, nemáš jí nějak vzpříčenou ? Zkoušel jsi, jestli to dělala i před montáží ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 Take tipuji nejakou spatnou montaz (vzpricena vzpera ?), mam ji na O2 urcite rok, absolutne bezproblemovy chod v lete, v zime... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 Když tam to nejde dát jinak..Mám pocit,že když to přišlo (leden), tak napoprvé vůbec nešel ten píst stlačit a že mu to trvalo, než povolil. Má 35 kg, to musí jít celkem snadno stlačit,když ho zapřu o zem a tenhle moc neše. Jinak přidělaný je tam,jak má být, slabší konec dolu,silnější ke kapotě, držák je pod šrouby, i všechno sedí. Nemusel jsem ani nic odřezávat,jak třeba psal Diamant. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 ...navíc namontovat to šlo lehce,nikde to nebylo v krajní poloze nebo tak. Teď to jde tak,že sotva se kapota zvedne o pár cm,tak už to vrže..prostě děs a hrůza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 Tak aktuálně z Milotecu..hned zítra ten píst posílám zpět. Dnes jsem s nimi mluvil a prý se jim tohle stávalo na O I, tzn. že se píst zasekával. Na obou kloubcích je na pohyb vůle,takže se to příčit nemůže.. Hned navrhli výměnu, reklamace bez problémů..takže jsem zvědavý na druhý pokus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 To je pravda, prvý krát s ním nešlo ani pohnúť, už som sa bál, že je KO, rozhodne som nemal chuť ho zatláčať kapotou, tak som ho najskôr rozcvičil a odvtedy chodí krásne. Ale mám dojem, že tie plynové vzpery všeobecne ako keby zatuhli, ak sú dlho vysunuté, napríklad ak mám kufor celý deň otvorený, tak to tieš pri zatváraní kladie vyšší odpor a ani zvuk to nemá ako obvykle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 To je pravda, prvý krát s ním nešlo ani pohnúť, už som sa bál, že je KO, rozhodne som nemal chuť ho zatláčať kapotou, tak som ho najskôr rozcvičil a odvtedy chodí krásne.Ale mám dojem, že tie plynové vzpery všeobecne ako keby zatuhli, ak sú dlho vysunuté, napríklad ak mám kufor celý deň otvorený, tak to tieš pri zatváraní kladie vyšší odpor a ani zvuk to nemá ako obvykle. Mně právě nešel ani poprvé, hned co dorazil. Má mít 35 kg tak to musí jít v poho rukama proti zemi stlačit a tenhle moc nešel..Přístup Milotecu zatím super,tak uvidíme, celkem se k tomu zatím postavili. Jinak pak to nafotím, ta konzola nikde nepřekáží, z toho jsem měl hrůzu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 23. Květen 2007 Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 (editace) Tak aktuální stav.. Dnes dorazil z Řevničova nový píst..a to jsem teprve včera odesílal ten původní,takže rychlý a vstřícný přístup k reklamaci. Nový píst už je na místě a šlape jak hodinky. Teď už jen musím doladit plničem a barvou matice na pantu kapoty a nový šroub s kloubkem..ať je to všechno v barvě Dodatek z 24.05.2007... Nový píst šlape jak hodinky, teď mám ještě matky i nové šrouby natřené plničem a půjdou do barvy..asi zítra. Fotky zatím v sekci Vaše OII Editováno: 24. Květen 2007, autor: Jirik.DC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 24. Květen 2007 Sdílet Vloženo 24. Květen 2007 no proto, už jsem tě podezíral, že máš šmatlavý ruce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 24. Květen 2007 Sdílet Vloženo 24. Květen 2007 Na tom není moc co zbastlit.. Jen je věc udržet tu kapotu ve stejné poloze,když to montuješ..ten paralelogram v pantu je věc Jinak v Milotecu fakt super,ani nečekali,až dorazí ta špatná vzpěra ode mně a hned ji posílali. Přišla hned druhý den,co jsem ji poslal já,takže se míjely někde na silnici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Květen 2007 Sdílet Vloženo 24. Květen 2007 Si jí asi taky pořídím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 já asi ne, pořád by mě to nutilo lézt do motoru a čistit ho.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 Tak uz jsem to tam hodil taky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 Tak uz jsem to tam hodil taky... Taky jsi dával tu konzolu do laku? Já ještě o víkendu lakoval matice na kapotě,které se trochu odřou,když se montuje a i ten nový šroub s kloubkem,co je na kapotě..taky to zas vypadá líp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 Tak uz jsem to tam hodil taky... Taky jsi dával tu konzolu do laku? Já ještě o víkendu lakoval matice na kapotě,které se trochu odřou,když se montuje a i ten nový šroub s kloubkem,co je na kapotě..taky to zas vypadá líp Vsechno jsem to lakoval...nejdriv jsem myslel ze to necham nastrikat nekde v lakovne, ale to by byla asi velka palka!! Tak jsem se rozhodl to nalakovat sprejem (cerny-leskly a bezbarvy). A docela to vypada hezky, skoro zadnej rozdil odstinu od laku auta!! Jen jsem nemohl povolit ten jeden sroub co drzi tu kapotu, takze byl hodne odrenej, tak jsem nalakoval jiny s podlozkou a je to!! Nevis, jestli jdou nejak sundat ty oranzovy plasty co drzely ten "drat"?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 Vsechno jsem to lakoval...nejdriv jsem myslel ze to necham nastrikat nekde v lakovne, ale to by byla asi velka palka!! Tak jsem se rozhodl to nalakovat sprejem (cerny-leskly a bezbarvy). A docela to vypada hezky, skoro zadnej rozdil odstinu od laku auta!! Jen jsem nemohl povolit ten jeden sroub co drzi tu kapotu, takze byl hodne odrenej, tak jsem nalakoval jiny s podlozkou a je to!! Nevis, jestli jdou nejak sundat ty oranzovy plasty co drzely ten "drat"?? Tak to mně ji lakovali v servisu..matky jsem neckal origo,pak jsem je zatřel origo lakovou tužkou a lakem,co doma mám. Ty plastové hajzlíky nějak půjdou,tipuju že budou jen zacvaknuté na nějaké zobáčky,ale ještě jsem nekoukal,pořád řeším NECHAT/VYNDAT, protože co pak s těma dírama po nich.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 Vsechno jsem to lakoval...nejdriv jsem myslel ze to necham nastrikat nekde v lakovne, ale to by byla asi velka palka!! Tak jsem se rozhodl to nalakovat sprejem (cerny-leskly a bezbarvy). A docela to vypada hezky, skoro zadnej rozdil odstinu od laku auta!! Jen jsem nemohl povolit ten jeden sroub co drzi tu kapotu, takze byl hodne odrenej, tak jsem nalakoval jiny s podlozkou a je to!! Nevis, jestli jdou nejak sundat ty oranzovy plasty co drzely ten "drat"?? Tak to mně ji lakovali v servisu..matky jsem neckal origo,pak jsem je zatřel origo lakovou tužkou a lakem,co doma mám. Ty plastové hajzlíky nějak půjdou,tipuju že budou jen zacvaknuté na nějaké zobáčky,ale ještě jsem nekoukal,pořád řeším NECHAT/VYNDAT, protože co pak s těma dírama po nich.. Kolil si dal za to lakovani? Zitra se na to podivam jestli to pujde vyndat a jak to bude vypadat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 No přiznám se, že za lakování nic nechtěli..a vzali to i s těmi velkými podložkami..jen jsem musel počkat,až se tam objeví stejná barva na opravu..měli tam fabku po bouračce,tak jsem jen počkal cca 14 dní,až půjde do laku. Ale i tak to nemůže stát moc vzhledem k tomu,jak suprově to pak vypadá. Ale zas upřímně,jestli je už ta konzola namontovaná,tak bych ji asi už nesundaval..zas taková pohoda to není všechno chytat a znovu spasovávat,ale záleží na tobě,jak moc velký by to byl rozdíl.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 Chci jí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 Tak konečně se povedly i šroubky finálně do laku..teď jsem s ní spokojený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 30. Květen 2007 Sdílet Vloženo 30. Květen 2007 Tak konečně se povedly i šroubky finálně do laku..teď jsem s ní spokojený Kvalitni prace!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.