Doli Vloženo 23. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2007 Jak jsem říkal, jeden lakýrník mi něco dluží, tak by to mohl srovnat na konzole Tak to mas dobre osefovany!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
treid Vloženo 23. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2007 No snad to s tim lakovanim nebude takova pakarna Az to udelam tak to nafotim a hodim to sem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 23. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2007 No snad to s tim lakovanim nebude takova pakarna Az to udelam tak to nafotim a hodim to sem. Nafoť a hoď.. Jinak mně to lakovali profíci a paráda.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 25. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2007 (editace) No snad to s tim lakovanim nebude takova pakarna Az to udelam tak to nafotim a hodim to sem. Nafoť a hoď.. Jinak mně to lakovali profíci a paráda.. Jiříku, když do vzpěry pujdu, helfneš mi s montáží? Případně s domluvením nalakování v DC čku? Editováno: 25. Srpen 2007, autor: superfatty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
treid Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 Tak jsem tu vyztuhu hodil do laku podomacku , pak jeste prihodim foto jiz namontvane vzpery vypada to super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 Tak jsem tu vyztuhu hodil do laku podomacku , pak jeste prihodim foto jiz namontvane vzpery vypada to super. To jednou je to plnicem a nadruhy fotce uz lakem nebo jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
treid Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 2 doli : Presne tak ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 2 doli : Presne tak ! Vypada to fakt dobre!!! Kdyz si to nastrikal tim plnicem, tak si to pak brousil smirglem (1000)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
treid Vloženo 5. Září 2007 Sdílet Vloženo 5. Září 2007 Ano 1000 - pod vodou ten plnic byl trosicku hrubsi ale to je vzdy asi.Takze do jemna nechat poradne zaschnout a pak tenke vrstvy laku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepa Vloženo 5. Září 2007 Sdílet Vloženo 5. Září 2007 Zdravím všechny, teď mi přišla domů ta vzpěra od Milotecu a zdá se mi, že je nějaka tuhá....zmáčknu ji vší silou, celou svou váhou (75 Kg) a stejně se celá nedovře...má to tak být? Když to budu zavírat, možná to bude lepší, ale nejsem si jistý...když jste tu vzpěru dostali, šla "zavřít" normálně ve dvou rukách?...nebo to nešlo skoro vůbec? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 5. Září 2007 Sdílet Vloženo 5. Září 2007 Zdravím všechny, teď mi přišla domů ta vzpěra od Milotecu a zdá se mi, že je nějaka tuhá....zmáčknu ji vší silou, celou svou váhou (75 Kg) a stejně se celá nedovře...má to tak být? Když to budu zavírat, možná to bude lepší, ale nejsem si jistý...když jste tu vzpěru dostali, šla "zavřít" normálně ve dvou rukách?...nebo to nešlo skoro vůbec? No mě moje síly na zavření nestačily,a proto že sem se taky bál tak sem upnul do svěráku a tam šla.... ...Takže se nemusíš obávat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepa Vloženo 5. Září 2007 Sdílet Vloženo 5. Září 2007 (editace) Zdravím všechny, teď mi přišla domů ta vzpěra od Milotecu a zdá se mi, že je nějaka tuhá....zmáčknu ji vší silou, celou svou váhou (75 Kg) a stejně se celá nedovře...má to tak být? Když to budu zavírat, možná to bude lepší, ale nejsem si jistý...když jste tu vzpěru dostali, šla "zavřít" normálně ve dvou rukách?...nebo to nešlo skoro vůbec? No mě moje síly na zavření nestačily,a proto že sem se taky bál tak sem upnul do svěráku a tam šla.... ...Takže se nemusíš obávat! Takže se nemusím bát, že když to dám pod kapotu, že se mi to tam nějak tím tlakem "vyrve" nebo tak?...už tady totiž někdo psal, že mu to přišlo,ale že to nešlo s tím vůbec hnout...jako mně se ta vzpěra zatlačí...ale to snad tlačím váhou 80 Kg... Editováno: 5. Září 2007, autor: Stepa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 5. Září 2007 Sdílet Vloženo 5. Září 2007 Zdravím všechny, teď mi přišla domů ta vzpěra od Milotecu a zdá se mi, že je nějaka tuhá....zmáčknu ji vší silou, celou svou váhou (75 Kg) a stejně se celá nedovře...má to tak být? Když to budu zavírat, možná to bude lepší, ale nejsem si jistý...když jste tu vzpěru dostali, šla "zavřít" normálně ve dvou rukách?...nebo to nešlo skoro vůbec? No mě moje síly na zavření nestačily,a proto že sem se taky bál tak sem upnul do svěráku a tam šla.... ...Takže se nemusíš obávat! Takže se nemusím bát, že když to dám pod kapotu, že se mi to tam nějak tím tlakem "vyrve" nebo tak?...už tady totiž někdo psal, že mu to přišlo,ale že to nešlo s tím vůbec hnout...jako mně se ta vzpěra zatlačí...ale to snad tlačím váhou 80 Kg... Já musel ještě přitlačit mám o 15 víc.... ........ale šlo mám sice na fabku ale myslim,že nějakej velkej rozdíl krom uchycení v tom nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 5. Září 2007 Sdílet Vloženo 5. Září 2007 Já musel ještě přitlačit mám o 15 víc.... ........ale šlo mám sice na fabku ale myslim,že nějakej velkej rozdíl krom uchycení v tom nebude To je v pohode, ze vam to nejde stlacit rukou atd. Ja jsem to taky zkousel a skoro nazmacknul, ale na kapote to funguje bez problemu! Musi to byt hodne tuhy, vzdyt kapota je docela tezka a se vzperou se hned nadzvedne kdyz ji otevres (odjistis)!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 5. Září 2007 Sdílet Vloženo 5. Září 2007 na té vzpěře je uvedená hodnota v N, která označuje působící sílu.. Jinak vzpěra zlobila mně, vůbec nešla stlačit, ale byl to přidřený zmetek a obratem ho Milotec vyměnil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 5. Září 2007 Sdílet Vloženo 5. Září 2007 Mischicka už taky bude mít vzpěru, teda má, už i v laku, jen jí namontovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 5. Září 2007 Sdílet Vloženo 5. Září 2007 Mischicka už taky bude mít vzpěru, teda má, už i v laku, jen jí namontovat Congratulation Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 5. Září 2007 Sdílet Vloženo 5. Září 2007 Mischicka už taky bude mít vzpěru, teda má, už i v laku, jen jí namontovat Sam nebo lakovna? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepa Vloženo 5. Září 2007 Sdílet Vloženo 5. Září 2007 na té vzpěře je uvedená hodnota v N, která označuje působící sílu.. Jinak vzpěra zlobila mně, vůbec nešla stlačit, ale byl to přidřený zmetek a obratem ho Milotec vyměnil A tobě to v tom nějak dřelo , nebo to akorát nešlo stlačit?...jako asi to bude v pořádku, neděla to žádné pazvuky...má to klasický ("plynový") zvuk, jenom se bojím, aby mi to neprorvalo kapotu , když to budu chtít zatlačit, ale to nejspíš pod tíhou kapoty půjde skoro samo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 5. Září 2007 Sdílet Vloženo 5. Září 2007 A tobě to v tom nějak dřelo , nebo to akorát nešlo stlačit?...jako asi to bude v pořádku, neděla to žádné pazvuky...má to klasický ("plynový") zvuk, jenom se bojím, aby mi to neprorvalo kapotu , když to budu chtít zatlačit, ale to nejspíš pod tíhou kapoty půjde skoro samo ne? Jo, jde to skoro samo, jen trosku zatlacis... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepa Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 Takze uz to tam mam, parada....mnhem lepsi jak drat, skoda, ze jsem to nemohl dat rovnou do laku , aspon tu listu, protoze ta stribrna jinak celkem ujde....v servisu nemeli modrou Blue Race... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 Takze uz to tam mam, parada....mnhem lepsi jak drat, skoda, ze jsem to nemohl dat rovnou do laku , aspon tu listu, protoze ta stribrna jinak celkem ujde....v servisu nemeli modrou Blue Race... Já montím zítra, doufám, že konečně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Takze uz to tam mam, parada....mnhem lepsi jak drat, skoda, ze jsem to nemohl dat rovnou do laku , aspon tu listu, protoze ta stribrna jinak celkem ujde....v servisu nemeli modrou Blue Race... Já montím zítra, doufám, že konečně No to je teda ostuda..čéééče Tak šup šup Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Takze uz to tam mam, parada....mnhem lepsi jak drat, skoda, ze jsem to nemohl dat rovnou do laku , aspon tu listu, protoze ta stribrna jinak celkem ujde....v servisu nemeli modrou Blue Race... Já montím zítra, doufám, že konečně No to je teda ostuda..čéééče Tak šup šup Už je namontovaná Jen jsem nějak neměl žádnou volnou ruku na focení, ale musím říct, že jsem se té vzpěry původně bál, ale je to LUXUS! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Už je namontovaná Jen jsem nějak neměl žádnou volnou ruku na focení, ale musím říct, že jsem se té vzpěry původně bál, ale je to LUXUS! Tak zkus tu zvedlou kapotu nedržet..bude držet na té vzpěře a máš hned obě ruce volné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.