Publikováno Leden 3Led 3 Zdravim, Chcel by som sa opytat aku mate skusenost vy, ci vam horna cast - cervenym na druhej foto - kde som odstranil manualne namrazu , ci vam tu cast odmrazuje - ci to je chyba skor od vyroby v skle alebo normalka - mam octaviu facelift 2024. Som volal s predajcom on vravel, ze to by malo byt ok kedze horna cast by mala byt na antenu tam kde je hornych par pasikov ktore v podstate nie su na omdrazovanie podla predajcu. Ak by niekto prilozil svoju foto bolo by super na porovnanie
Leden 3Led 3 Nejspíš stejný případ jako u OIII, kde se horní část zadního okna nerozmrazuje, je tam anténa.
Leden 5Led 5 Rekl bych ze to bude antena jinak by prece pokracovala linka dal na brzdove svetlo a nebyla by tam prerusena, ale zaroven to v tom miste odmrazi protoze je tam jen kus na tu brzdovku 😉
Leden 6Led 6 Autor Dakujem za odpovede. Som si nebol isty ako to je kedze v navode nic take spominane nie je. A na starych autach ako aj z ktoreho som prechadzal vsetky zadne casti boli na odmrazovanie, ale to bola aj klasicka dlha antenka. V novych to je uz ocividne inac
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.