libor_javurek Vloženo před 3 hodinami Sdílet Vloženo před 3 hodinami Dobrý den, Isofix v Rapidu jsem našel, ale zajímá mě jestli máte nějakou radu jak tam tu sedačku uchytit. Protože u nás pokaždé když ji tam chci dát tak mi úchyty na sedačce zajedou zpět a nejde mi tam zaboha ta sedačka narvat. Je pravda že máme starší sedačku, ale jen mě zajímá jestli máte někdo nějaký fígl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamoun Vloženo před 2 hodinami Sdílet Vloženo před 2 hodinami budeš mít asi problém v té autosedačce. ty držáky na sedačce musí jít zaaretovat tak, aby se nezasouvaly. pak se to zacvakne a pak se dořeší vzdálenost od sedadla. ve výsledku je to prostě "cvak cvak" a je to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo před 1 hodinou Sdílet Vloženo před 1 hodinou Jednou jsem dával na zadní sedadla izofix a byl to opravdu boj. Úchyty jsou v čalounění utopené na rozdíl třeba od staršího golfu z kterého jsem sedačku předělával kde jsou úchyty v plastové "vaničce". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamoun Vloženo před 11 minut Sdílet Vloženo před 11 minut jakmile jdou nahmatat a netlačí se to tam "přes látku", je to jen o nasměrování. a je to fakt jen cvaknutí. mám zkušenost s tímto způsobem ze starého swifta, kde mi tvrdili, že ISOFIX asi ani není. prstem najít a cvaknout na správné místo. možná to chce trochu zatlačit autosedačku dolů do sedadla, ať se trefí správná poloha (výška). poprvé to jde blbě a jak člověk zjistí, jak na to, jde to bez problémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.