Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Tak mám první vážnější problém. Přestala fungovat ruční brzda a zároveň s tím to píše, že nefunguje žádný asistent. S autem jsem zastavil u výdejního okénka a z auta se začal linout hlasitý přerušovaný vrzavý zvuk, který přestal potom co jsem s autem maličko popojel.
Auto jsem vypnul a zapnul, hlášky nic, brzda jako že jde zapnout a po chvilce opět vyskákalo všechno jako předtím. Teď už to křičí hned při spuštění.
Máte někdo podobnou zkušenost, případně tip co s tím, nebo je to rovnou na servis. Auto má najeto 2 300 km a zdravotní karta v MyŠKODA tvrdí, že je všechno OK.

Měl jsem nedávno stejný problém, cca v 5000 km. V servise vyměnili tlačítko ruční brzdy a je klid.

• Autor

Tak tlačítko bych tedy opravdu netipoval, pokud to tedy bude stejná závada.
Jak dlouho trvala výměna tlačítka, nerad bych aby mi auto zůstalo týden v servisu.
Díky za info!

Ráno přistavil, odpoledne hotovo.

• Autor

Nedalo mi to a šel jsem se na to teď podívat. Otevřu auto a už to na mě křičí, brzda asistent, asistent...
Ale ruční brzda svítí, že je aktivovaná. Nastartuji, couvnu, odbrzdí a zhasne. Zapnu auto hold a funguje, zabrzdím ručkou a funguje. Vypnu zapalování a zapnu, všechno včetně asistentů je funkční.
Stejně ale zavolám v týdnu do servisu a poptám možnost výměny toho tlačítka.

• 4 týdny později...
  • Autor

Tak v pondělí ráno přistaveno do servisu a teď jsem se vrátil s autem po třech dnech. Závada - tlačítko ruční brzdy, výměna v rámci garance.
Čekal jsem, že auto bude aspoň umyté - ve Fordu naprostá samozřejmost. Auto je ale špinavé, protože jsem do servisu musel v dešti. Dál potom úplně rozhozená sedačka (nastavení), rozhozená palubní kamera (znovu nezapojená) a další drobnosti.
Nevím jestli jsem pořídil správné auto, ale zatím mi to přijde, že mám spíš medvídka mývala, jak by řekl Pepin.

• 2 roky později...

Dobry den, chci se zeptat nesetkal se někdo s touto závadou . S autem jsem normálně dojel zamknul za 10 min jsem chtěl odjet a problém je na světě. Závada el parkovací brzda + chyba všech asistentů auto nenastartuju. Přidávám fotky z diagnostiky.

dekuji za každý tip 🥹

6B00BF07-3728-4B61-A7E6-2FE7D30B9F78.jpeg

01262FE2-33FF-4334-AF42-39B3F45A8340.jpeg

2F03B1E6-2A5C-401B-B210-7CA1F8DF8E2B.jpeg

Baterie...

TJ baterie OK, starter toci ale nenaskoci?

Nene nic jen zapnou kontrolky a začnou skákat chyby začíná to na ruční brzdě atd asistenti . Při opětovném zmáčknutí to napíše servis do dílny .

predpokladam ze si vsechny chyby zkusil smaznout???

a kdyz nactes nejakou jednotku, jaka chyba tam je.. Ono to totiz asi je kompletni vypadek canu... Bud odesla gateway nebo jeji napajeni... Co pojistky??? a konktretne gateway???

Ano zkusil a stejný problém , zkoušel i samostatně jednotku začne to komunikovat a vrátí mě to z5 na všechny závady viz fotka . Pojistky jsem kontroloval a všechny OK

Tak potom vedeni CANu nebo gateway je KO

pridam sa. tiez včera som išiel 20km kessy normalne odomkla došiel som do ciela. auto stalo 14h. zase kessy odomkla a po štarte bum.

mam podobny problem ale mne to naskenovat ide aj všetky jednotky mam nasieti.

ale tiez:

parkovacia brzda,

front assist

parkovacie senzory (ale kamera ide)

dopravne značky

svietia brzdove svetla!!!!

WhatsApp Image 2025-01-19 at 09.34.39.jpeg

WhatsApp Image 2025-01-19 at 09.34.48 (1).jpeg

WhatsApp Image 2025-01-19 at 09.34.48.jpeg

Dostal jsem info že něco podobného měl jeden známý el. Taky Superb 3 a byla voda v konektoru dsg . Tak jsem na to dnes koukal nasel jsem tam olej a ne vodu- vyfoukáno a stále stejný problém nechám zkontrolovat gateway jednotku a uvidím. Jinak jestli ti auto jede a máš tyto chyby kamarád měl stejný problém a byl to konektor u mlhového světla

1CD36E22-7F60-4B96-902C-D76BA867AA6B.jpeg

konektor na jednotke pripojneho vozidla. vyskočil. takže všetko mi ide. 

Problém vyřešen - volný kabel u pojistek 

02160D5B-FD20-44A8-B8F4-A8D0AE93F09C.jpeg

😀

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.