cement Vloženo před 6 hodinami Sdílet Vloženo před 6 hodinami Dobrý den, řeším neřešitelný problém. Vše začalo nefunkčním zamknutím auta přes centrál (nemám dálku), chybu vykazuji jen dveře u řidiče. Nejdou stahovat elektrická okna přes panel řidiče a vozidlo nejde na centrál od řidiče zamknout. U spolujezdce okno i centrál funguje. Zkusil jsem vyměnit zámek centrálu u řidiče, celou jednotku komfortu i panel ovládání oken a zámků na vnitřní straně dveří. Stav je stále stejný .. kontroloval jsem kabely u svazek ve spoji ve dveřích a také ok. Už jsem bez nápadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo před 4 hodinami Sdílet Vloženo před 4 hodinami Táta měl octavii, a přestal mu od řidiče fungovat centrál a dělal to takový rozlomený kroužek ve vložce zámku. Dalo se to i koupit samostatně za pár korun. Ale to zřejmě nemělo vliv na okna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cement Vloženo před 2 hodinami Autor Sdílet Vloženo před 2 hodinami Zámek je vyměněný kompletně celý a bohužel to nevysvětluje současnou nefunkčnost okna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.