karlovarak Vloženo před 22 hodinami Sdílet Vloženo před 22 hodinami Zdravim vespolek, jsem novym vlastníkem octavie 4 2.0 tdi. Mám prosbičku. Auto jsme koupil na 17 rozměr 205x55 r17. Ihned jsem kupoval nove zimní totožného rozměru. Zarazilo mě tlak plneni 2.6 předek i zadek. Po pár km my to prijde neskutečně tvrdé a nekomfortni. Na kolik foukate prosím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
denial Vloženo před 21 hodinami Sdílet Vloženo před 21 hodinami skus 2.3 - pri polovicnom zatazeni vozidla 2.6 je zrejme v ECO rezime kvoli spotrebe paliva = nizsi komfort Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dettektorr Vloženo před 21 hodinami Sdílet Vloženo před 21 hodinami Při 2,3 ti umrou predni gumy na venkovních hranách. Vlastní zkušenost. Po 30T jsou ty gumy na bocích sjete bez vzorku. Ta guma jal je vysoká, tak se v zatáčce hodně hrne a potřebuje ten tlak, aby se tolik nebortila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo před 19 hodinami Sdílet Vloženo před 19 hodinami A jaký tlak předpisuje výrobce auta? Na víčku nádrže už není nálepka s tabulkou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlovarak Vloženo před 18 hodinami Autor Sdílet Vloženo před 18 hodinami Ano nálepka tam je. Jen mě překvapilo kolik. Zatím jsem vše foukal na 2.2-2.4. . Proto ten dotaz. Prostě my to přijde jako hodně a auto je pocitově tvrdé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo před 17 hodinami Sdílet Vloženo před 17 hodinami Treba si uvedomiť, že na jednej strane sa zvyšujú tlaky aj kvôli zníženiu spotreby, zároveň ale medzigeneračne rastie aj veľkosť a hmotnosť áut. Koľko vážila Octavia prvej generácie, a koľko O4 dnes? Ten nárast hmotnosti sa okrem vyššieho hmotnostného indexu kompenzuje práve aj tým vyšším tlakom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirko66 Vloženo před 13 hodinami Sdílet Vloženo před 13 hodinami (editace) OI som nemal, ale Octavia II 2.0TDI 103kW Combi 1425kg vs Octavia IV 2.0TDI Combi 1370kg... to mi dako nevychadza EDIT: kazdopadne celkova hmotnost je plus/minus/kosinus stale cca 2000kg (podla vybavy/prevodovka/4x4) Editováno: před 13 hodinami, autor: mirko66 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.