GordonHawking Vloženo 27. Ledna Vloženo 27. Ledna (editace) Zdravím, je Škodovkou nějaký pevný časový interval výměny rozvodů při opravdu nízkém nájezdu? Hledal jsem, ale nikde jsem nic nenašel a autorizák nechci zkoušet, protože tam by mi ty rozvody vnutili i kdyby to nebylo třeba, popíšu situaci auta, které se mi dostalo do rukou, níže. RV 2013, do dnešního dne nájezd 9400 TKM (opravdu poctivých, dle záznamů STK to sedí, byl pouze jeden majitel, servisní knížka taky sedí (ověřoval jsem v autorizáku kde to jezdilo). Ale jelikož ty rozvody mají 12 let, tak mi to docela nedá spát, ale zase je nechci měnit pokud tam opravdu není žadný pevný interval a říkat v autorizáku "mrkněte na rozvody" je taky blbost, jak jsem říkal, vnutí mi je i kdyby nebyly třeba. Editováno: 27. Ledna, autor: GordonHawking Citovat
lucky.jack Vloženo 27. Ledna Vloženo 27. Ledna Není interval. BTW na jednu stranu se bojíš abys něco nezanedbal, na druhou stranu máš strach se jít zeptat k autorizovanému opravci. Srovnej si priority. 2 Citovat
wirer Vloženo 27. Ledna Vloženo 27. Ledna Vseobecne sa odporuca menit nielen po prejdeni daneho poctu km, ale aj po 10 rokoch. Ale ci to plati aj pre 1.2TSI, to netusim. Pre klud v duci to vymen a mas pokoj... Citovat
Jardo Škoda Vloženo 27. Ledna Vloženo 27. Ledna No ak máš remen tak jednoznačne ho vymeniť treba lebo podlieha času nie ako reťaz kod motora máš CBZB alebo CJZB? Citovat
Jardo Škoda Vloženo 27. Ledna Vloženo 27. Ledna před 17 hodinami, GordonHawking napsal: Zdravím, je Škodovkou nějaký pevný časový interval výměny rozvodů při opravdu nízkém nájezdu? Hledal jsem, ale nikde jsem nic nenašel a autorizák nechci zkoušet, protože tam by mi ty rozvody vnutili i kdyby to nebylo třeba, popíšu situaci auta, které se mi dostalo do rukou, níže. RV 2013, do dnešního dne nájezd 9400 TKM (opravdu poctivých, dle záznamů STK to sedí, byl pouze jeden majitel, servisní knížka taky sedí (ověřoval jsem v autorizáku kde to jezdilo). Ale jelikož ty rozvody mají 12 let, tak mi to docela nedá spát, ale zase je nechci měnit pokud tam opravdu není žadný pevný interval a říkat v autorizáku "mrkněte na rozvody" je taky blbost, jak jsem říkal, vnutí mi je i kdyby nebyly třeba. Pozerám že 2013 to bude reťaz CBZA CBZB CBZC? Citovat
DoubleG Vloženo 27. Ledna Vloženo 27. Ledna Zosileny remen? Ten by mohol vydrzat. Asi by som ho len fyzicky prezrel na vididtelne poskodenie. Ak je to trojkova ovca, tak ziadna retaz sa nekona. 1 Citovat
Pawouk Vloženo 28. Ledna Vloženo 28. Ledna před 17 hodinami, Jardo Škoda napsal: Pozerám že 2013 to bude reťaz CBZA CBZB CBZC? Doporučuji se nevyjadřovat k věcem, o kterých evidentně vůbec nic nevíš. V OIII motor 1.2 TSI nikdy neměl řetěz v rozvodech... Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.