Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím mám už delší dobu takový problem 

mam zmiňovanou Octavií 3 generace 

2.0 tdi 135 kw dsg 4x4 

najeto 254xxxkm 

kupováno při nájezdu 248xxx

zatim stále jen problémy a nic jiného takže sem s autem nejezdil skoro vůbec od jedno servisu k druhému.

Auto žere i když se snažím jet úplně v pohodě 10 litru pod se nedostanu nikdy při 110 km/h nouzový režim někdy i dřív zezačtku to bylo jen tohle čím víc se v tom štourali tak se začla ztrácet i chladicí kapalina 

byl sem v havexu tam řekli řidiči jednotka v pici 50 000 kč to mě přišlo divny jel sem tedy ještě někam kde to kluci byli projet logovaliii přes diagnostiku stim že turba nemá požadovaný tlak tudíž něco špatně v turbu a voda se ztrácela přes egr chladič. S těmito informacemi sem jel do Davocar servisu odkud sem to auto mimochodem i koupil a dělali tam turbo a egr chladič problem stále stejný jel sem z5 za těmi šikovnimy kluky tem se nějak nezdálo že bych měl nový turbo tak jak v servise fakturovali že to klidně jako můžou zase rozebrat a kouknout a vyčistit to sami což já nevěděl jestli má smysl každopádně se snima možná ještě domluvim ale chtěl bych vědět zda někdo měl stejný problem a co by to mohlo být protože už asi 10 lidi řeklo pokazdy něco jiného a já už sem zoufalej z toho. Nejvíc často se opakovalo turbo což teda kluci klidně můžou vyndat a zkouknout každopádně. Je zvláštní i ta spotřeba když dam nohu na podlahu spadne to do nouze i na 4 a spotřeba i před nouzi je cca 15-17 litru pri plném plynu takže prosím o radu nebo zda měl někdo podobný problem 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.