Přejít na obsah

Doporučení audio systému do Škoda Octavia 3 Combi, 2020

Doporučené příspěvky

Ahoj komunito,

chtěl bych se vás zeptat, zda byste mi nedoporučili nějaký audio systém, popř.: doporučili i někoho, kdo by ho uměl dobře namontovat. Dnes jsem sedl do starší dvojkové octávky a zjistil jsem, že oproti té mé trojkové má o dost lepší sound system. Uvažoval jsem nad Cantonem, ale co jsem tak četl, tak ten aftermarket je lepší. Měli byste nějaký tip, na nějaký lepší/průměrný audio systém, aby ten upgrade měl cenu?

Díky moc!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Každopádně bych začal vytlumením dveří, tím získáš i z původního audia o 30-40% lepší zvuk. O2 bude mít lepší zvuk jednak díky konstrukci reproduktorů a jejich velikosti (přední dveře mají 20cm repro). Auto bych jen vytlumil a pak po nějakém poslechu bych se teprve rozhodoval jestli má smysl dávat i lepší reproduktory popřípadě zesilovač. Popřípadě nějaký wooofer. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...