Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Dnes jsem byl v servise, vyměnili řj sedadla, přehráli software systémů, opravili nějaký ten svazek ve dveřích a na tlumiče mi řekli že jsou sice dobře, ale povolili jim výměnu kvůli tomu klepani...takže jakmile budou skladem, tak budou měnit všechny čtyři. Prý cca 3 týdny...

• o 2 týdny později...
Vloženo
V 3. 2. 2025 na 16:12, Marian93 napsal:

Ahoj, premyslim nad koupi supa L&K 2.0 TDi 4x4 nebo kodiaqa, ale co tu ctu, tak ma hodne problemu. Myslite si, ze se to vetsinou tyka tech prvnich kusu (od zacatku po cca 07/2024), nebo se mam bat, i kdyz se muj objednany vuz potencialne vyrobi nekdy v pulce 2025?

Mam konec 24 sporline a resim je. Problemi 1- bouchaní ze zadní napravy

odpověď od škodovky techniku  ze to je takhle normalní. Auto vracene a boucha dal tak ze budu delat dalsí kroky.

2- auto samovolně brzdilo a spouštělo tempomat.

výměna packy na tempomat.

3- zadní kamera katastrofa

o kamere škodovka vi a samozřejme je nakoupil od panasoniku z ciny jediné řešeni výměna otazka jak se k tomu škodovka bude stavět .

4- asistenti

tam zatím zabralo přehrání softwaru.

Je nutno se na to nevykašlat a vsechno hlasit na zakaznickou podporu jinak to nikam neposunem a škodovka nás bude odhazovat lžima 

• o 2 týdny později...
Vloženo

Koupil jsem lehce ojetého MY03/24. Bez DCC. Udělali mi všechny svolávačky, přehrávačky SW a zatím na autě neeviduji chybu:

- tlumiče nebouchají (nebramborují, jak by řekl Vaculík) - ale nejsou DCC

- asistenti fungují - jednou při rozjezdu se jim nechtělo, ale stačilo ostříknout čelní sklo

- zadní kamera je jak z roku 1996...

• o 2 týdny později...
Vloženo

Tak přibližně po měsíci stejná závada asistentů. Vše se rozsvítilo a přestalo fungovat. Takže zpět do servisu a uvidíme co tentokrát vymyslí...🙄😔

• o 2 týdny později...
Vloženo

Přesně , bohužel nezrobí nic, pokud poprvé přehráli soft a nyní zjistí že tam dělá problém jeden asistent, tam mohou měnit řídicí jednotky těch asistentů....

• o 4 týdny později...
Vloženo (editace)

minulý týden jsem vyzvedl nového S4 lift a hned dvě velká zklamání ... dveře řidiče nedovírají, resp. je třeba hodně dveřmi bouchnout, aby se zavřely, ostatní dveře OK ... A kufr, při odjištění je to hrozná rána, na parkovišti u obchoďáku se lidé ohlížejí, co že to je za ránu a při dovření podle mě přitahovač nepřitáhne kufr tak pěkně hladce jako přitahoval F3 FL (ten samo krásnę potichu kufr otevíral). Jak jste na tom, taky máte otevírání kufru tak hlučné ? a co dovirani dveří ?

Editováno: , autor: Petr Svetr
Vloženo

Kufr mi přijde taky hlučný, ale zase ne tak, aby se lidé otáčeli. Všechny dveře naprosto v pohodě. Mně se zase hýbe zadní světlo, tak jsem ho vytáhl a dal zpět, trochu se to zlepšilo.

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Dveře a bouchání DCC se u mě zatím neprojevuje. Ale auto nesnáší vodu. Po první myčce vánoční stromeček na palubovce, asistenti off, cestou jak auto vysychalo, všechno postupně po několika km naběhlo bez následků. V pátek jsem dorazil domů a průtrž mračen. V sobotu ráno asistenti off, hláška závada pohonu, odmítnutí jet na elektro, na benzín to nastartovalo a jelo. Musel jsem s tím jet, nebyla ráno jiná možnost. Po návratu auto odstaveno, vyschlo, dnes vše naběhlo, na elektro ok, pouze zůstala viset oranžová kontrolka motoru, žádné hlášky závad.  Takhle podobně nám to dělala 105L, blahé paměti.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...