martin.324 Vloženo 31. Ledna Sdílet Vloženo 31. Ledna Dobrý den Superb 2,0TDI PD 103KW 2007 = stejné jako Passat či A4/A6 = (motor podélně) Jak prosím na spodní šroub alternátoru, který se opře do chladiče a nejde ven. Alternátor po 300.000 km OFF D-Ě-K-U-J-I Martin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VeteranChild Vloženo 31. Ledna Sdílet Vloženo 31. Ledna Ahoj, téma jsem ti přejmenoval (název začínající "pomoc!" opravdu nikomu moc neřekne) a přesunul do správné sekce. Příště si na to už dej pozor. I když jde o jiný motor, předpokládám, že jde o tento problém: Vypadá to tak, že bude nutné povolit ventilátor na chladiči, jinak šroub ven nedostaneš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin.324 Vloženo 31. Ledna Autor Sdílet Vloženo 31. Ledna děkuji, z celého srce, Na display mi sice neukazuje Dobíjení do dílny, ale napětí mám jen 13,8V při 2000ot. To je ale u L&K málo a pan Janota mi řekl, že po těch km bude alternátor prostě asi OFF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.