martin.324 Vloženo 31. Ledna Vloženo 31. Ledna Dobrý den Superb 2,0TDI PD 103KW 2007 = stejné jako Passat či A4/A6 = (motor podélně) Jak prosím na spodní šroub alternátoru, který se opře do chladiče a nejde ven. Alternátor po 300.000 km OFF D-Ě-K-U-J-I Martin Citovat
VeteranChild Vloženo 31. Ledna Vloženo 31. Ledna Ahoj, téma jsem ti přejmenoval (název začínající "pomoc!" opravdu nikomu moc neřekne) a přesunul do správné sekce. Příště si na to už dej pozor. I když jde o jiný motor, předpokládám, že jde o tento problém: Vypadá to tak, že bude nutné povolit ventilátor na chladiči, jinak šroub ven nedostaneš. Citovat
martin.324 Vloženo 31. Ledna Autor Vloženo 31. Ledna děkuji, z celého srce, Na display mi sice neukazuje Dobíjení do dílny, ale napětí mám jen 13,8V při 2000ot. To je ale u L&K málo a pan Janota mi řekl, že po těch km bude alternátor prostě asi OFF Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.