SkodaRapid Vloženo 31. Ledna Vloženo 31. Ledna (editace) Ahoj, mají všechny nové Superby "Ovládání ventilace online" bez závislosti na výbavě nebo jen některé? https://www.skoda-auto.cz/apps/availability#/service/40 Editováno: 31. Ledna, autor: SkodaRapid Citovat
arpi11 Vloženo 31. Ledna Vloženo 31. Ledna Cau, nejsem expert, ale asi bych rekl, ze to bude ve spojeni s nezavislym topenim. A mohli by si take upravit informace na tom webu. Portal skoda connect na webu uz neexistuje. Citovat
Tragedie_v_JZD Vloženo 14. Února Vloženo 14. Února Ventilace online s nezivislym topením určo nesouvisí. Mám LK, bez nezávislého topení, a vzdálené pouštění ventilace funguje. 1 Citovat
scorpiczech Vloženo 24. Února Vloženo 24. Února Potvrzuji, LK a vzdálené ventilace lze spustit z aplikace. Nechávali jsme dodělat ve Webastu v Brně "bufíka", ale ten apkou bohužel zapnout nejde, nejde nastavit spuštění ani přímo ve voze. To lze pouze v případě továrního nezávislého topení. Takto to lze spustit jedině dálkáčem. Na dálku by šlo, pokud bychom nechali ve Webastu nainstalovat ještě GSM terminál bratru za 7500. Rok zdarma, potom cca 30 ojro ročně. A další aplikace do mobilu. Citovat
mito7 Vloženo 25. Února Vloženo 25. Února (editace) před 18 hodinami, scorpiczech napsal: Potvrzuji, LK a vzdálené ventilace lze spustit z aplikace. Nechávali jsme dodělat ve Webastu v Brně "bufíka", ale ten apkou bohužel zapnout nejde, nejde nastavit spuštění ani přímo ve voze. To lze pouze v případě továrního nezávislého topení. Takto to lze spustit jedině dálkáčem. Na dálku by šlo, pokud bychom nechali ve Webastu nainstalovat ještě GSM terminál bratru za 7500. Rok zdarma, potom cca 30 ojro ročně. A další aplikace do mobilu. U Sup 2 jde spustit nezávislé topení i v autě bez klíčku. U Sup 4 jsem to ještě nenašel jestli je to možné. Jde spustit jen na hlavním displeji, ale jen po zapnutí zapalování. Jinak lze dálkou, nebo aplikací. Editováno: 25. Února, autor: mito7 Citovat
scorpiczech Vloženo 26. Února Vloženo 26. Února V 24. 2. 2025 na 21:48, p2p napsal: Na kolik te vysla ta instalace... 56800 s DPH Citovat
scorpiczech Vloženo 26. Února Vloženo 26. Února V 24. 2. 2025 na 23:39, bazycek napsal: Kde je spusteni ventilace v apce? Citovat
mito7 Vloženo 27. Února Vloženo 27. Února V 26. 2. 2025 na 9:42, scorpiczech napsal: 56800 s DPH Proč jsi to nevzal rovnou z fabriky? 32900,- Kč. Se všema funkcema a zárukou, bez rozebírání auta. Citovat
SkodaRapid Vloženo 14. Dubna Autor Vloženo 14. Dubna V 14. 2. 2025 na 18:49, Tragedie_v_JZD napsal: Ventilace online s nezivislym topením určo nesouvisí. Mám LK, bez nezávislého topení, a vzdálené pouštění ventilace funguje. No, tak ja to tam bohuzel nemam. Mam LK 2.0 TSI 150kW. Nahral by jsi prosim fotku od kud se k tomu dostavas? Citovat
Vospik Vloženo 15. Dubna Vloženo 15. Dubna Ahoj, protože mám S4, LK, PHEV, tak topení / klimatizace na dálku funguje z aplikace. Jen musí být v baterii minimálně 25%. Vytopit auto při -5 vezme asi 8-10%, vychlazení asi jen 2-4%. Citovat
JardicCZ Vloženo 28. Dubna Vloženo 28. Dubna 2.0 TDI a zapnutí ventilátoru funguje přes app. Mám nezávislé topení. Citovat
Tragedie_v_JZD Vloženo 18. Května Vloženo 18. Května V 14. 4. 2025 na 19:53, SkodaRapid napsal: No, tak ja to tam bohuzel nemam. Mam LK 2.0 TSI 150kW. Nahral by jsi prosim fotku od kud se k tomu dostavas? Větrání mám normálně na téhle obrazovce, mezi "Dojezd" a "Jízdní data". Citovat
SkodaRapid Vloženo 19. Května Autor Vloženo 19. Května Když si zadám své VIN do https://www.skoda-auto.cz/apps/availability#/ tak mezi položkami Vzdáleného přístupu mi "Ovládání ventilace online" chybí, takže mám asi smůlu: Také je zvláštní, že u "Ovládání ventilace online" není uvedený superb: https://www.skoda-auto.cz/apps/availability#/service/40 Citovat
bazycek Vloženo 20. Května Vloženo 20. Května Je to strasna haluz s tim co nektere supy maji a nektere ne podle me to je random a dela to nejaka ridici jednotla kterou nase zrivna nemaji. Nevidim jinak duvod proc by tuto dunkci nemohl mit kazdy sup. Minimalne mhev phev. Citovat
SkodaRapid Vloženo Pátek v 17:43 Autor Vloženo Pátek v 17:43 (editace) Tak mi to nedalo a napsal jsem dotaz na infoline a po výměně několik emailů jsem zjistil toto: “Online ventilace je dostupná pro vozy, které mají 68Ah baterii, tedy v tuto chvíli pro motory 2.0 TDI (což je případ kolegy, na kterého se zákazník odkazuje) nebo pro vozy s nezávislým topením. V přípravě je uvolnění online ventilace pro motor 1.5 TSI m-HEV 110 kW. Vozy s motorem 2.0 TSI 150 kW (vůz zákazníka) jsou vybaveny 70Ah baterií, pro které online ventilace dostupná není.” Vůbec mi to nedává smysl 😅 Porovnává kapacity baterie, a ta s tou menší to má a ta s tou větší to nemá. Tak ten důvod bude asi ještě jiný… Editováno: Pátek v 17:45, autor: SkodaRapid Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.