Tomáš.m11 Vloženo 2. Února Vloženo 2. Února (editace) Ahoj, dnes po umytí dost špinavého auta, jsem zjistil že mám poskrabané zadní okno. Myslím si že to mohl způsobit zadni sterač a bordel. Máte někdo zkušenosti s opravou? Je to celkem hluboké. Editováno: 2. Února, autor: Tomáš.m11 Citovat
lucky.jack Vloženo 3. Února Vloženo 3. Února Buď neřešit nebo vyměnit. Možná auto sklenáři ti to zalepí pryskyřicí jako u prasklého skla. Citovat
Tomáš.m11 Vloženo 3. Února Autor Vloženo 3. Února Rozlišti to nepůjde? Na fotce to vypadá daleko hůř než v reálu. Citovat
lucky.jack Vloženo 3. Února Vloženo 3. Února Rozleštit sklo je specialita. Možná ano, ale na to fakt potřebuješ spešl pasty, leštičky atd. Nehledě na to, že to sklo pracuje s teplem, takže je to ošemetný. Zajeď do autoskel a poptej se. Jinak osobně bych to neřešil, na funkci to nemá vliv 🙂 Citovat
Tomáš.m11 Vloženo 3. Února Autor Vloženo 3. Února Je to rok staré auto, tak o to víc to zamrzí, ale máte pravdu že tohle řešit je zbytečné. Citovat
VeteranChild Vloženo 3. Února Vloženo 3. Února Přesunuto do správné sekce. @Tomáš.m11 Příště si na to dej pozor. 1 Citovat
mike_k Vloženo 4. Února Vloženo 4. Února Neřešit. Tohle je prostě normální. Mám to i na čelním skle. Pokud je to ve směru jakým jezdí stěrač, tak je to určitě od něj, ale totéž se běžně stane i při škrábání skla v zimě. Citovat
ben06 Vloženo 4. Února Vloženo 4. Února Loni mě syn udělal 2 škrábance kovovou škrabkou a teď je už skoro nevidím, zvláštní. Citovat
Prof. Birkermaier Vloženo 4. Února Vloženo 4. Února Já mám ta skla dodrápaná všechna. Přijde mi, že čím novější auto, tím je sklo více z bláta. Doporučil bych s tím počkat, ono těch různých škrábanců a defektů po celém autě z běžného provozu přibude a pak už to člověk nebude tak prožívat. 1 Citovat
Tomáš.m11 Vloženo 4. Února Autor Vloženo 4. Února Asi máte pravdu. Řeším kraviny. 🤔 Když řešit, tak až toho bude víc. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.