Maeweth Vloženo 15. Února Sdílet Vloženo 15. Února (editace) Zdravím, potřeboval bych poradit, na kolik by vyšel přibližně následný servis, který mě čeká příští měsíc, pokud někdo poradí. V cenách servisů se vůbec nevyznám, takže budu rád za každou radu, ať mě neoškubají Jedná se o neoficiální servis a hodinová sazba je 550 Kč. Mám auto cca rok a půl, aktuálně 105,500 najetých km - bude potřeba ještě něco brzy udělat dalšího (rozvody atd.)? Chci udělat následující, kolik by mohly stát jednotlivé úkony zhruba? 1) Výměna oleje 2) Výměna filtrů (všechny 4) - vzduchový, pylový, olejový a palivový 3) Výměna chladící a brzdové kapaliny 4) Celková kontrola - po 2 letech zhruba 5) Případně kolik výjdou zhruba brzdové kotouče a brzdové destičky? Mockrát předem děkuji za všechny odpovědi. A. B. Editováno: 15. Února, autor: Maeweth Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 15. Února Sdílet Vloženo 15. Února A co prohlídnout odpovídající sekce a tam se porozlídnout a případně se ptát tam? Třeba Sekce motor vyvěšený témata Výměna oleje Výměna rozvodů Na brzdy najdeš téma v sekci podvozek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Února Sdílet Vloženo 16. Února A také vyvěšené téma o servisních prohlídkách! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky