Maeweth Posted February 15 Share Posted February 15 (edited) Zdravím, potřeboval bych poradit, na kolik by vyšel přibližně následný servis, který mě čeká příští měsíc, pokud někdo poradí. V cenách servisů se vůbec nevyznám, takže budu rád za každou radu, ať mě neoškubají Jedná se o neoficiální servis a hodinová sazba je 550 Kč. Mám auto cca rok a půl, aktuálně 105,500 najetých km - bude potřeba ještě něco brzy udělat dalšího (rozvody atd.)? Chci udělat následující, kolik by mohly stát jednotlivé úkony zhruba? 1) Výměna oleje 2) Výměna filtrů (všechny 4) - vzduchový, pylový, olejový a palivový 3) Výměna chladící a brzdové kapaliny 4) Celková kontrola - po 2 letech zhruba 5) Případně kolik výjdou zhruba brzdové kotouče a brzdové destičky? Mockrát předem děkuji za všechny odpovědi. A. B. Edited February 15 by Maeweth Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luďa Posted February 15 Share Posted February 15 A co prohlídnout odpovídající sekce a tam se porozlídnout a případně se ptát tam? Třeba Sekce motor vyvěšený témata Výměna oleje Výměna rozvodů Na brzdy najdeš téma v sekci podvozek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawouk Posted February 16 Share Posted February 16 A také vyvěšené téma o servisních prohlídkách! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts