Bohosu Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 Kodemi už je na plakátech po celé republice - podezřelý člověk obhlížející osobní vozy značky Škoda Fabia, nejčastěji RS verze. Dotyčný se kolem vozidel zdržuje nápadně dlouho a pravděpodobně si je fotí do sbírky. Majitelé vozů mají strach a obávají se své vozy nechávat volně na parkovištích před obchodními domy ! Pokud máte kterékoliv informace o podezřelém pachateli, podejte je na kterékoliv policejní služebně nebo na lince 158. Policie ČR :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 2. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 (editace) Dnešní ulovek....Nějaký sport paket nebo že by RS..????Vnitřek se přez špinavé sklo vyfotit nepovedlo,ale byly tam hezké anatom sedáky...kola zimní takže taky škoda... Editováno: 20. Březen 2007, autor: najmis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 (editace) další... Editováno: 20. Březen 2007, autor: najmis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 (editace) podle koncovky jakoby RS.. Editováno: 20. Březen 2007, autor: najmis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 (editace) poslední... Editováno: 20. Březen 2007, autor: najmis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Hm nevypadá špatně..ale já mám zatím pořád problém s celkovým vzhledem Fabie II...prostě mi připadne moc vysoká a úúzka...stará mi připadla hezky zezadu "rozčapená"...no uvidím třeba až tam někdo narve pořádný kola s nárazníky a hodí to k zemi aspoň o -55 tak možná potom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bajdik1... Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 (editace) Hm nevypadá špatně..ale já mám zatím pořád problém s celkovým vzhledem Fabie II...prostě mi připadne moc vysoká a úúzka...stará mi připadla hezky zezadu "rozčapená"...no uvidím třeba až tam někdo narve pořádný kola s nárazníky a hodí to k zemi aspoň o -55 tak možná potom Ladiku,zda se mi to nebo v tom citim lehkou spojitost s jistym tematem .. ?? mysleno tech -55 ... jinak ten predek nevypada zle .. Editováno: 19. Březen 2007, autor: bajdik1... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 a hodí to k zemi aspoň o -55 tak možná potom No hlavně aby jsi to nepouštěl dolů ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 a hodí to k zemi aspoň o -55 tak možná potom No hlavně aby jsi to nepouštěl dolů ty čekal jsem na tebe...jen opravdu néé tak brzo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bajdik1... Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 a hodí to k zemi aspoň o -55 tak možná potom No hlavně aby jsi to nepouštěl dolů ty čekal jsem na tebe...jen opravdu néé tak brzo Gil je rychlejsi nez . . . . . . . . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 a hodí to k zemi aspoň o -55 tak možná potom No hlavně aby jsi to nepouštěl dolů ty čekal jsem na tebe...jen opravdu néé tak brzo Gil je rychlejsi nez . . . . . . . . To říká ten pravej!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bajdik1... Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 a hodí to k zemi aspoň o -55 tak možná potom No hlavně aby jsi to nepouštěl dolů ty čekal jsem na tebe...jen opravdu néé tak brzo Gil je rychlejsi nez . . . . . . . . To říká ten pravej!!! jj .. presne .. vim o cem mluvim .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 a hodí to k zemi aspoň o -55 tak možná potom No hlavně aby jsi to nepouštěl dolů ty čekal jsem na tebe...jen opravdu néé tak brzo Gil je rychlejsi nez . . . . . . . . než kdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bajdik1... Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 a hodí to k zemi aspoň o -55 tak možná potom No hlavně aby jsi to nepouštěl dolů ty čekal jsem na tebe...jen opravdu néé tak brzo Gil je rychlejsi nez . . . . . . . . než kdo? zkus hadat ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 a hodí to k zemi aspoň o -55 tak možná potom No hlavně aby jsi to nepouštěl dolů ty čekal jsem na tebe...jen opravdu néé tak brzo Gil je rychlejsi nez . . . . . . . . než kdo? zkus hadat ... poslušně hlásím, že s*ačka na ty tečky nepasuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 poslušně hlásím, že s*ačka na ty tečky nepasuje Tak snad sra.ka hlavně nesedí na mě ne?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 poslušně hlásím, že s*ačka na ty tečky nepasuje Tak snad sra.ka hlavně nesedí na mě ne?! Omlouvám se šerife,že se Vás to dotklo Myslel jsem tím hlavně tu rychlost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bajdik1... Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 poslušně hlásím, že s*ačka na ty tečky nepasuje Tak snad sra.ka hlavně nesedí na mě ne?! nesedi,neboj ....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 poslušně hlásím, že s*ačka na ty tečky nepasuje Tak snad sra.ka hlavně nesedí na mě ne?! nesedi,neboj ....... podle počtu čárek soudím pitomče? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bajdik1... Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 poslušně hlásím, že s*ačka na ty tečky nepasuje Tak snad sra.ka hlavně nesedí na mě ne?! nesedi,neboj ....... podle počtu čárek soudím pitomče? tak to je konecna ........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 koukám že se to tady zvrhlo uplně mimo.... co si myslíte o té Fábce...:??Co je to zač....viděl někdo už někde fotky stejné Fábky...?? nebo se mi podařil ulovek....??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 19. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 najmis ses king ze si to ulovil v tak dobre kvalite jen bacha at ti to nejakej jinej server necorne:) radeji bych to smazal a posilal jen na mail kdo by to fakt chtel videt:) novinky.cz jsou svine a dalsi taky.. tak bacha na to .. jinak se ti podaril fakt king ulovek .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 tady už taky něco je http://galerie.autorevue.cz/showphoto.php?...00&ppuser=22801 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 (editace) najmis ses king ze si to ulovil v tak dobre kvalite jen bacha at ti to nejakej jinej server necorne:) radeji bych to smazal a posilal jen na mail kdo by to fakt chtel videt:) novinky.cz jsou svine a dalsi taky.. tak bacha na to .. jinak se ti podaril fakt king ulovek .. No díky...já sem nepotřeboval nějaký obdiv nebo poklonu..... zajímá mě váš názor co by to mělo být....??? Nějaký sportpaket nebo snad RS.??? Ale fakt mě štve ten interiér....byl ale pěknej...Tohle je nevíhoda digitálu..přez špinavé okno nic nevyfotí... Editováno: 19. Březen 2007, autor: najmis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.