Riper Vloženo 28. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2013 Toto jsem včera předjížděl a stejně to vypadalo z boku i ze předu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 28. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2013 To bych se poblil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 29. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2013 ouuuuuuuuuu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 31. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2013 bože Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 23. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2013 vim ze to neni fabka, ale proste musim ...... ........ asi NOVAAAA moda ze bych taky zacal ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2013 Očekáváš sněhovu nadílku? To by se pak taková radlice hodila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 23. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2013 Takhle to dopadá, když se potká laminát s obrubníkem při parkování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 23. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2013 a nebo kokot na silnici co neumi jezdit aby to neorval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davcatuma Vloženo 23. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2013 myslím, že není podstatné zda to orval a kde, sáhněme si na srdce, dokázal by někdo takto zbastlit a zhnusit auto... Přitom alfa sama o sobě není škaredá, ale toto lamino no nevím, ale je rok 2013.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 23. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2013 Kluci , jeden krasavec ze vcerejska , OBI Frydek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 23. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2013 Tvl já se těm lidem divím. Bych se styděl do takového auta sednout jako spolujezdec, natož ho vlastnit. Luky viděl jsi tu bílou octu v práci na parkingu? Tomu se už musíš smát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 23. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2013 Chceš vidět můj bourák? Tadááá, tady je! Je to super bomba RS Fabie! .. ty vole, asi bych se šel zabít smíchy to je strašný, co ti lidi jsou schopný z toho auta udělat, zas na druhou stranu, tohle nikdo neukradne ani na díly! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 23. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2013 Syncy , s rukou na srdci , ono to bhylo real prave RS , interier byl nastesti v origonalu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 13. leden 2014 Sdílet Vloženo 13. leden 2014 sice to neni uplne z ulice ale jedna pekna za jizdy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarppi Vloženo 14. leden 2014 Sdílet Vloženo 14. leden 2014 Prohlížel jsem si na google mapách Mladou Boleslav a co nenajdu, Fabia pickup (poblíž Česany) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 15. leden 2014 Sdílet Vloženo 15. leden 2014 Jojo známe Jsou prý asi 2-3 kusy jen, a jsou v nich 1.9TDI, lítá to nehorázně a mají i slušnou výbavu, na jedné mají i xenony atd.Co internetová diskuze dala, je to že je to postavené v česaně, prý "jen tak, aby zabili čas" vozí tím malé díly, jídlo, popřípadě vlek s dalšími díly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 15. leden 2014 Sdílet Vloženo 15. leden 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 15. leden 2014 Sdílet Vloženo 15. leden 2014 Taky už jsem to tady na foru viděl. Vrtá mi hlavou proč do toho Škoda nejde? Kolik se prodalo Formanů a Felicií Pic-up...Ať mi nikdo neříká že by to nemělo odbyt??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 15. leden 2014 Sdílet Vloženo 15. leden 2014 Odbyt by to určitě mělo, ale na užitkové vozy se specializuje VW. Poslední mohykán byl Roomster Praktik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 15. leden 2014 Sdílet Vloženo 15. leden 2014 No ale Roomster neměl možnost sundat udělat z toho otevřený Pick Up, takže to byl spíš jako malá dodávka, poslední byla Felicie. Je to škoda že tohle nebylo vyráběný, v dnešní době kdy obliba upravovat takový auta roste, by to bylo zajímavé :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 15. leden 2014 Sdílet Vloženo 15. leden 2014 Jasně, bral jsem to jako užitkáč od Škodovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 16. leden 2014 Sdílet Vloženo 16. leden 2014 Třeba se nám vyjádří někdo kdo má třeba nějaké další informace, samotného mě tenhle model fakt zajímá :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave33 Vloženo 17. Březen 2014 Sdílet Vloženo 17. Březen 2014 Já mám taky jednu raritku Fabia 3,6FSI soudím tak, podle počtu výfuků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 17. Březen 2014 Sdílet Vloženo 17. Březen 2014 chudera, komu čo urobila? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Březen 2014 Sdílet Vloženo 17. Březen 2014 Ježíšmária, je toto vůbec možný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.