Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 1 měsíc později...
Vloženo

myslím, že není podstatné zda to orval a kde, sáhněme si na srdce, dokázal by někdo takto zbastlit a zhnusit auto... Přitom alfa sama o sobě není škaredá, ale toto lamino no nevím, ale je rok 2013....

Vloženo

Tvl já se těm lidem divím. Bych se styděl do takového auta sednout jako spolujezdec, natož ho vlastnit.

Luky viděl jsi tu bílou octu v práci na parkingu? Tomu se už musíš smát.

Vloženo

Chceš vidět můj bourák? Tadááá, tady je! Je to super bomba RS Fabie! .. ty vole, asi bych se šel zabít smíchy :D to je strašný, co ti lidi jsou schopný z toho auta udělat, zas na druhou stranu, tohle nikdo neukradne ani na díly! :D

• o 3 týdny později...
Vloženo

Jojo známe :D

Jsou prý asi 2-3 kusy jen, a jsou v nich 1.9TDI, lítá to nehorázně :D a mají i slušnou výbavu, na jedné mají i xenony atd.

Co internetová diskuze dala, je to že je to postavené v česaně, prý "jen tak, aby zabili čas" vozí tím malé díly, jídlo, popřípadě vlek s dalšími díly  :kol-47:

Vloženo

Taky už jsem to tady na foru viděl. Vrtá mi hlavou proč do toho Škoda nejde? Kolik se prodalo Formanů a Felicií Pic-up...Ať mi nikdo neříká že by to nemělo odbyt???

Vloženo

No ale Roomster neměl možnost sundat udělat z toho otevřený Pick Up, takže to byl spíš jako malá dodávka, poslední byla Felicie. Je to škoda že tohle nebylo vyráběný, v dnešní době kdy obliba upravovat takový auta roste, by to bylo zajímavé :-)

• o 2 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...