kodemi.:R Vloženo 19. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 (editace) no:) interier asi bude gut,ale řek bych ze to snad rs neni.. doufám ze teda ne.. jinak je to docela pekny jinak bych rek ze to bude asi stejny intros co ma mr.pecoun Editováno: 19. Březen 2007, autor: kodemi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 najmis ses king ze si to ulovil v tak dobre kvalite jen bacha at ti to nejakej jinej server necorne:) radeji bych to smazal a posilal jen na mail kdo by to fakt chtel videt:) novinky.cz jsou svine a dalsi taky.. tak bacha na to .. jinak se ti podaril fakt king ulovek .. No díky...já sem nepotřeboval nějaký obdiv nebo poklonu..... zajímá mě váš názor co by to mělo být....??? Nějaký sportpaket nebo snad RS.??? Ale fakt mě štve ten interiér....byl ale pěknej...Tohle je nevíhoda digitálu..přez špinavé okno nic nevyfotí... Teda ale takový super ulovek to jsi měl nasadit pro super foto interiéru třeba svoje triko ne ? Sundat a vyčistit okno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 najmis ses king ze si to ulovil v tak dobre kvalite jen bacha at ti to nejakej jinej server necorne:) radeji bych to smazal a posilal jen na mail kdo by to fakt chtel videt:) novinky.cz jsou svine a dalsi taky.. tak bacha na to .. jinak se ti podaril fakt king ulovek .. No díky...já sem nepotřeboval nějaký obdiv nebo poklonu..... zajímá mě váš názor co by to mělo být....??? Nějaký sportpaket nebo snad RS.??? Ale fakt mě štve ten interiér....byl ale pěknej...Tohle je nevíhoda digitálu..přez špinavé okno nic nevyfotí... Teda ale takový super ulovek to jsi měl nasadit pro super foto interiéru třeba svoje triko ne ? Sundat a vyčistit okno Tak třeba budeš mít tu možnost někdy ty... Néé fakt se mi nechtělo tam něco nacvičovat....mohl by taky naběhnout nějaký borec a já bych čistil to okno hubou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 19. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 (editace) najmis:bouchači kteří tou fabkou přijeli,se divim ze to nekde nechali stat.. to se moc casto nestava .. ja vzdy neco videl jezdit ale stat tezko.. to je poprvý co to vidim mezi autama.. Editováno: 19. Březen 2007, autor: kodemi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 najmis:bouchači kteří tou fabkou přijeli,se divim ze to nekde nechali stat.. to se moc casto nestava .. ja vzdy neco videl jezdit ale stat tezko.. to je poprvý co to vidim mezi autama.. Díky...no jsou to taky jen lidi a dostali hlad.... bylo to na parkovišti jednoho motorestu..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 (editace) Možná bych někde v pc našel fotky,když se o Romstru jen psalo...honil ho brácha po dálnici asi 180KM/h... Vím Romster dnes žádnej trhák....jen hezká fotka v cca 180KM/h Editováno: 19. Březen 2007, autor: najmis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 20. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 tak hazej:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 najmis: tos jim prodal? http://auto.idnes.cz/exkluzivni-fotografie...4_ak_aktual_fdv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 já zase kdysi naháněl po R10 OII maskovanou jako Volgo - ještě nebyla vůbec nikde vyfocená a já měl kameru v autě, ale v kufru dneska to auto stojí na jednom parkingu u Bolky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Ty voe vlákno se jmenuje "Fotky fábek z ulic" a von sem narve koktu z parkoviště Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Ty voe vlákno se jmenuje "Fotky fábek z ulic" a von sem narve koktu z parkoviště to není kokta ale Volgo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Ty voe vlákno se jmenuje "Fotky fábek z ulic" a von sem narve koktu z parkoviště to není kokta ale Volgo Tak to mění siuaci Ty voe von sem narve Volgo z parkoviště Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Ty voe vlákno se jmenuje "Fotky fábek z ulic" a von sem narve koktu z parkoviště to není kokta ale Volgo Tak to mění siuaci Ty voe von sem narve Volgo z parkoviště jen závidíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 jen závidíš No to snad ty mě moji ženu ne?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 jen závidíš No to snad ty mě moji ženu ne?! na ní si nedovoluju ani pomyslet, ta je úplně mimo mý možnosti a šance Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Ty voe vlákno se jmenuje "Fotky fábek z ulic" a von sem narve koktu z parkoviště a hlavně moje fotky.... © Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Ty voe vlákno se jmenuje "Fotky fábek z ulic" a von sem narve koktu z parkoviště a hlavně moje fotky.... © pche Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Ty voe vlákno se jmenuje "Fotky fábek z ulic" a von sem narve koktu z parkoviště a hlavně moje fotky.... © pche Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 No tak pán se navíc chlubí cizím peřím!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 tak dobře, TO VOLGO FOTIL PAN BOBIKA.....ale já ho tam poslal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 tak dobře, TO VOLGO FOTIL PAN BOBIKA.....ale já ho tam poslal co to pindáš, když sem to fotil, tak mse se ještě ani neznali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 tak dobře, TO VOLGO FOTIL PAN BOBIKA.....ale já ho tam poslal co to pindáš, když sem to fotil, tak mse se ještě ani neznali no já tě neznal, ale tys mi to furt nutil mejlem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.