Gil Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Už se perou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 tak dobře, TO VOLGO FOTIL PAN BOBIKA.....ale já ho tam poslal co to pindáš, když sem to fotil, tak mse se ještě ani neznali no já tě neznal, ale tys mi to furt nutil mejlem a kdo furt škemral, at tam zajedu zas a znova a pak sem te tam musel i vzit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 tak dobře, TO VOLGO FOTIL PAN BOBIKA.....ale já ho tam poslal co to pindáš, když sem to fotil, tak mse se ještě ani neznali no já tě neznal, ale tys mi to furt nutil mejlem a kdo furt škemral, at tam zajedu zas a znova a pak sem te tam musel i vzit a nelži furt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 uživatel Bobík je N/A... déle nepřítomen... jede na Žižkov... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 uživatel Bobík je N/A... déle nepřítomen... jede na Žižkov... :smich: a co z toho? máme se tu bát nebo jakej jinej vtip to má bejt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Jediný co mě napadá, že pokud pojede autem tak hrozí zvýšené riziko nehod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Jediný co mě napadá, že pokud pojede autem tak hrozí zvýšené riziko nehod asi tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 20. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Jediný co mě napadá, že pokud pojede autem tak hrozí zvýšené riziko nehod jiste,proto radci sedte doma a vubec nesedejte do vozu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 rozsypávám připínáčky na ulici upáleného pána Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 rozsypávám připínáčky na ulici upáleného pána v Palachový, jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 rozsypávám připínáčky na ulici upáleného pána v Palachový, jo? myslím pána co zhořel na hranici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 rozsypávám připínáčky na ulici upáleného pána v Palachový, jo? myslím pána co zhořel na hranici toho kosmonauta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M2C Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 rozsypávám připínáčky na ulici upáleného pána Jen pojeď Stejně si tu akorát urveš nárazník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 rozsypávám připínáčky na ulici upáleného pána Jen pojeď Stejně si tu akorát urveš nárazník no mám to k Vám do dvora fousový Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 22. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 ktera je moje ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 ktera je moje ? Žádná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 22. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 22. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 - kliče jsou jine nefunguje do druhe fabky - fabie má uplně na den stejný rv podle vin jsou sestry - koupené u stejneho prodejce jako nase - stejná motorizace - + ma ale nadodelavku construkt a alarm (nevim od koho alarm) má to hezká blondýnka mladá (auto tez rodicu) krasna,pohodova,da se sni dat hezky do reci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 má to hezká blondýnka mladá (auto tez rodicu) krasna,pohodova,da se sni dat hezky do reci To je příběh jak s telenovely Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 22. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 Hoď foto slečny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 22. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 to bohuzel nemam,mam jen tyhle dve:) jiny foto ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 to bohuzel nemam,mam jen tyhle dve:) jiny foto ne. fotky aut me nezajimaji... kontakt na holcinu mas?... a proc sem nelozi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 to bohuzel nemam,mam jen tyhle dve:) jiny foto ne. fotky aut me nezajimaji... kontakt na holcinu mas?... a proc sem nelozi? Říkal kodemi, že s černejma šerifama nechodí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 jsem zvědav kdo založí téma HOLKY Z ULICE..............to by se mohlo chytit ne??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.