mischicka Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 Velebnosti jdu blejt Ten původní návrh vypadal trochu snesitelně, ale toto je humus. zlatý Facelifty Souhlasím, jdu Čekal jsem skoro celej rok co z toho předělávání kvůli zkušbně vyleze a tohle je velké zklamání... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 mě se ta světla nelíbí :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Ty žluté nejsou špatný, ale ty stříbrný to je doopravdy humus. Hirošima hadr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Náhodou, mě se líbí víc, než ten původní návrh, ale stejně pořád čekám na diody. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 sázím trenágle, že se nedočkáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krupinok Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Velebnosti jdu blejt Ten původní návrh vypadal trochu snesitelně, ale toto je humus. zlatý Facelifty Musím souhlasit, je to humus... Ale nic proti vkusu. Já bych si je osobně nekoupil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 No nevim,je to sice vec vkusu ale mě se ty svetla nelibej .. Dávám přednost orginalu .. Feceliftu Ale jak řikam,vec vkusu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marvin Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Ty stříbrný jsou super... hlavně ta odrazka Podobnou má děda na Octávce Hele, neurážejte je, jo ! Víte, kolik toho museli vypít, než na tohle přišli a pak, než sebrali odvahu, s tím vylézt na světlo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 sázím trenágle, že se nedočkáš ..možno o ne prídeš HEHEHEHE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 Když furt čekáte na ty zadní Led světla znáte tyto? Jsou LED!!!! http://www.carstylingtuning.com/scripts/po...ti.php?IDZ=1305 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 Když furt čekáte na ty zadní Led světla znáte tyto? Jsou LED!!!! http://www.carstylingtuning.com/scripts/po...ti.php?IDZ=1305 to jsou ty hnusný semafory jen s rozdílem, že něco je dělaný pomocí LED - jsou taky pěkně hnusný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 Hnus fialovej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krupinok Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 Tak já nevím, ale mě snad žádný světla, co se vyrábějí, vůbec nelíbí. Zlatý origo světla. Třeba na VW Golf IV bych si asi vybral, ale na Fabču ne, ach jo Proč už konečně neudělají nějaký pěkný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura.mc Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 Mě se taky líbí, ale ještě to taky není ta opravdová "dokonalost" ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 Mě se taky líbí, ale ještě to taky není ta opravdová "dokonalost" ! Teda Juro no to neříkej...to by jsme se s tebou styděli jezdit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svanco Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 na ledky si ještě počkáme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milanka Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 Vloni jsem si taky koupil čirá zadní světla, ale po namontování se auto při pohledu zboku nějak víc zkrátilo, nebylo to ono. Tak jsem tam zase namontoval originály. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 Nejsou tak zlé,je to něco jiného zase. Muj názor tak mě nekamenujte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 Tak to Milotecu konečně schválili a oni ty změny akceptovali. Nejsou špatný. Možná by bylo dobrý ty lampičky nalakovat na černo, aby se opticky zvětšily. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_lib Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 Tak já nevím, ale mě snad žádný světla, co se vyrábějí, vůbec nelíbí. Zlatý origo světla. Třeba na VW Golf IV bych si asi vybral, ale na Fabču ne, ach jo Proč už konečně neudělají nějaký pěkný. Omlouvám se za OT, ale když jsme u toho Golfa. Mě se líbí tyto: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 Tak já nevím, ale mě snad žádný světla, co se vyrábějí, vůbec nelíbí. Zlatý origo světla. Třeba na VW Golf IV bych si asi vybral, ale na Fabču ne, ach jo Proč už konečně neudělají nějaký pěkný. Omlouvám se za OT, ale když jsme u toho Golfa. Mě se líbí tyto: tieto sa aj mne páčia a snáď naživo svietia silnejšie s tymto cez deň by som moc nenasvietil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 Tak já nevím, ale mě snad žádný světla, co se vyrábějí, vůbec nelíbí. Zlatý origo světla. Třeba na VW Golf IV bych si asi vybral, ale na Fabču ne, ach jo Proč už konečně neudělají nějaký pěkný. Omlouvám se za OT, ale když jsme u toho Golfa. Mě se líbí tyto: tieto sa aj mne páčia a snáď naživo svietia silnejšie s tymto cez deň by som moc nenasvietil osobně mě zklamal Passat, svítí ve dne slabě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 pravda, Passat mali dať svetla ako ma Audi teda cez červene plexi, to je šupa a vidno to dobre aj cez den. nechapem prečo to vyriešili takto...ale zrejme by museli dať smerovku dostredu a tým by sa zmenšila účinná plocha na brzdu a t ď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 Tak já nevím, ale mě snad žádný světla, co se vyrábějí, vůbec nelíbí. Zlatý origo světla. Třeba na VW Golf IV bych si asi vybral, ale na Fabču ne, ach jo Proč už konečně neudělají nějaký pěkný. Omlouvám se za OT, ale když jsme u toho Golfa. Mě se líbí tyto: tieto sa aj mne páčia a snáď naživo svietia silnejšie s tymto cez deň by som moc nenasvietil osobně mě zklamal Passat, svítí ve dne slabě Jj to samý Jetta,ve dne není blinkr skoro vidět.Nechápu,jak to mohli takhle domršit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevely Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Velebnosti jdu blejt Ten původní návrh vypadal trochu snesitelně, ale toto je humus. zlatý Facelifty Nerad bych tě zklamal, ale tohle je původní návrh.. Aspoň na mém autě.. Mě se zase nelíběj ty faceliftovaný.. Jedny se mi válej v garáži kdyby měl někdo zájem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.