Zdenek74 Vloženo 2. Března Vloženo 2. Března Zdravím pánové , mám takový problém, občas se mi stane, že se rozsvítí kontrolka motoru (1.6 tdi). Někdy je to po natankování ( orlen,euroil ) a někdy třeba po ujeti cca100-200km. Do nafty přidávám aditivum VIF. Auto necuká a jede normálně a ani nepadá do nouzáku. Setkal se s tím už někdo? Nějaký nápad jak se toho zbavit? Diky. Citovat
Zdenek74 Vloženo 2. Března Autor Vloženo 2. Března Na diagnostiku jdu v pátek, tak snad budu moudřejší a budu znát číslo chyby Citovat
Dodi 15 Vloženo 2. Března Vloženo 2. Března Byt me zatim tato zavada nepostihla a mam stejnou motorizaci, tak budu rad, pokud se zde podelis o vysledek, kdyby nahodou. Citovat
Zdenek74 Vloženo 3. Března Autor Vloženo 3. Března Pánové tak sem nalil do nádrže o dost víc aditiva VIF a kontrolka zhasla. Asi už ani ORLEN nemá dobrou naftu. Citovat
Petr Kudla Vloženo 21. Dubna Vloženo 21. Dubna Zdar mám podobný problém 🤣 Octavia 3 2014 1.6tdi 77kw chip 92kw 300nm ofiko 256t/km,ale jezdím s tím už 4.roky.😁 diagnostika píše agr zpětné vedení. Stk bez problémů .Vždy se rozsvítí když jedu po dálnici sjedu na okresku tak zhasne 🤦. Najeto na problém cca 90 000km. Neřeším až začne blikat pojedu teprve servis. Tankuju jen eurooil nebo ono vždy tak nějak fifty-fifty + VIF. Takže naftou to nebude. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.