Foxx Vloženo 3. Března Sdílet Vloženo 3. Března Dobrý den, měl bych prosím Vás otázku, koupil jsem Škodu Superb 2017. Chtěl bych se zeptat na Apple carplay, vlastním Iphone 15, mám povolenou Siri, podstatě všechno podle supportu na carplay od Applu, i když se připojím přes kábl, auto pořád nechce spolknout můj mobil, nenábízí žádnou možnost, jakkoliv se snažím připojit na apple car play, nejde to. Zařízení to auto nevidí. Mohl by být problém s novým iPhonem ? Či je nějaká možnost jak to zprovoznit ? Za rady Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel CZ Vloženo 3. Března Sdílet Vloženo 3. Března U mě na androidu to dělal jeden můj usb kabel. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foxx Vloženo 3. Března Autor Sdílet Vloženo 3. Března Zkoušel jsem se připojit i bezdrátově, ale v momentě kdy zmáčknu hlasové diktovaní na volantu, začne akorát mluvit, a stále nic 😀 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 3. Března Sdílet Vloženo 3. Března Mě se zdá že 2017 nemá bezdrátové CarPlay. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 3. Března Sdílet Vloženo 3. Března Začal by som s výmenou kábla za nejaký kvalitnejší / originál. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek3012 Vloženo 3. Března Sdílet Vloženo 3. Března Zkusil bych určitě vyměnit kabel buď originální nebo s certifikaci MFI 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foxx Vloženo 4. Března Autor Sdílet Vloženo 4. Března Tak vyzkoušel jsem 8 káblů, díky za info, poslední kábl fungoval, trošku mě mrzí že 2017 superb nepodporuje bezdrátový carplay, s tím káblem je to otravné, není za to nějaká náhrada? Myslím tím něco co by se přes krabičku připojovalo automaticky ? Jinak všem děkuji za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 4. Března Sdílet Vloženo 4. Března S bezdrôtovým Apple Carplay alebo Android Auto by si išiel akurát z mláky do kaluže. Ono totiž následne musíš riešiť nabíjanie telefónu, na čo slúži bezdrôtová nabíjacia polička. Lenže tá takmer vôbec nenabíja, telefón sa v nej doslova prehrieva a väčšie telefóny sa do nej ani nezmestia. Takže ja na konci dňa aj tak fungujem cez kábel. 😠 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VeteranChild Vloženo 4. Března Sdílet Vloženo 4. Března Super, že se problém podařilo vyřešit. 👍 V diskuzi o bezdrátovém připojení Carplay prosím pokračujte tady: Případné možnosti, jak této funkcionality dosáhnout u staršího auta, bude lepší řešit kvůli dohledatelnosti tam. 🙂 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buco5 Vloženo Neděle v 20:25 Sdílet Vloženo Neděle v 20:25 Ahojte, aký kábel používate na Apple CarPlay? V mojej škode superb III 2019 mám iba USB-A a na telefóne mám USB-C (iPhone 15). Hľadal som originálny kábel ale nenašiel som nič. Tak sa chcem opýtať či máte s niečím skúsenosť čo funguje, než začnem kupovať a skúšať Ďakujem J Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miziov Vloženo Neděle v 21:50 Sdílet Vloženo Neděle v 21:50 (editace) Hledej kabel s certifikací MFI. Hm pro USB-C asi nejsou, tak nic. Editováno: Neděle v 21:55, autor: miziov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arpi11 Vloženo Pondělí v 15:21 Sdílet Vloženo Pondělí v 15:21 Dobre kable usb-a usb-c jsou od Ankeru. Ale i dalsi znacky jako Belkin jsou dobry. Ale jsou drazsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo Středa v 20:26 Sdílet Vloženo Středa v 20:26 Síce mám Android, ale mám dobrú skúsenosť s káblami od Alzy. Tým myslím ich vlastný brand AlzaPower. Neviem, či má Apple nejaký vlastný nabíjací protokol, ale do auta sa mi najviac pozdáva tento kábel: https://www.alza.sk/alzapower-core-usb-c-32-gen1-05-m-cierny-d5472808.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.