Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Tak jsem se konečně taky dokopal k instalaci krytů a zařadil se mezi ty,  kterým pod autem nevisí drát.

Přiložený návod je tak přehnaně podrobný a jasný, že i Pat a Mat by museli instalaci zvládnout levou zadní. Po prvotním ohledání jsem se rozhodl vynechat zvedání auta na heveru a k autu si jenom lehl, i tak byl přístup více než dostatečný. Ušetřil jsem tím nějaký čas a práci a odhaduji, že jeden kryt byl za max. dvě minuty na místě.

Takže díky @tom01 a @miklisek za vývoj skvělého doplňku a @miklisek za výrobu a zaslání. Originální příslušenství by nevypadalo lépe a návod by nebyl srozumitelnější.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

• Autor

Super fotky, vypovídající hodně o změně, která je na autě fakt vidět. Tedy že nejsou vidět ty šílený tlustý kabely....

Pamatuju, když jsem auto kupoval, dojeli jsme s prodávajícím na návěstí a šli na úřad kvůli přepisu. Po přepisu jsme se rozešli a já si při příchodu k autu všiml těch lanovodů. Trochu nervózně jsem pak obíhal parkoviště a hledal rapidy, abych se podíval, mají-li to všichni a že jsem právě nekoupil nějaký zmetek :)

Této úpravy si ma svém autě vlastně vůbec nevšímám 😄, zato toho nezakrytého lanovodu jsem si všímal furt 🫣. Jsem rád, že se to v kooperaci s @miklisek takto povedlo a dělá to radost taky všem ostatním 👍.

Upraveno od tom01

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.