Leden 20, 200718 r Autor 24. Čalounění natahneme až dolů, pořadně ho přitom napneme a v dolní části třemi paskami přitahneme přes příčny vtah k molitanu.
Leden 20, 200718 r Autor 25. Podelné napínací drátky protahneme drážkymi v molitanu dozadu, konce se ohnou do háčku tak aby šly prostrčit dírkami v rámu - tady je duležité co nejvíce dráty natáhnout, prostrčit rámem a zdruhé strany šroubovakem dobře zahnout aby nemohly vyskočit.
Leden 20, 200718 r Autor 26. Jak jsem už psal povedlo se mi zničit bile silonové špunty zajišťující napínací drátky v dírach a tak jsem si musel usoustružit nahradní.
Leden 20, 200718 r Autor 28. Ze zadu se pak o druhou pružinu zespod zahakne napinací guma čalounění, a na podelne draty se zahakne příčny drát. Upraveno Leden 20, 200718 r od brunoos
Leden 20, 200718 r Autor 29. V tomto místě jsem pak udělal díru do molitanu a protahnul ni drat od vyhřevu.
Leden 20, 200718 r Autor Sedák 32. sedak obratim vzhůru nohama a v zadní části vyhakneme plastovou lištu - potahnutím nahoru vyskočí z plechu.
Leden 20, 200718 r Autor 36. a postupně odcvikame všechny vtahovaci dratky Upraveno Leden 20, 200718 r od brunoos
Leden 20, 200718 r Autor 39. Když drát v molitanu vyléza i v místech kde se k němu nepřitahuje čalounění (obrazek dole uprostřed) je dobré v těchto místech drát strčit pod molitan a molitan slepit (chemoprenem na savé materialy)
Leden 20, 200718 r Autor 40. Nasadime dečku, přilepime v předni části a než přilepime v zadni časti je třeba dečku vtlačit do příčne drážky - do te příčné drážky se pak vtahuje drát na čalounění. Neni dobre dodatečně dečku odlepovat - trhá se molitan a pak už to nelepí a je třeba použit jiné lepidlo
Leden 20, 200718 r Autor 42. Postupně nasazujeme čalounění na pásky ale hned nestahujeme na maximum, kromě dvou pásek uplně vzadu sedáku, stahnout až bude vše připraveno, po stažení a ucviknutí pásku příčného vtahu stahneme poslední dvě pásky vzadni části sedáku.
Leden 20, 200718 r Autor 43 A máme připraveno k uchycení molitanu k rámu tady je dobré si zespod k rámu sedáku přišroubovat držák konektorů a řidicí jednotku vyhřevu - mě nastal problem že přímo šroubky do tak tenkeho plechu nechtěly držet a abych měl možnost kdykoliv sundat držáček a ŘJ tak jsem si ze strany molitanu dal šroub, zespod pak tenkou velkou matici a až k ní jsem uchytil držák a ŘJ. Upraveno Leden 20, 200718 r od brunoos
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.