Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

25. Podelné napínací drátky protahneme drážkymi v molitanu dozadu, konce se ohnou do háčku tak aby šly prostrčit dírkami v rámu - tady je duležité co nejvíce dráty natáhnout, prostrčit rámem a zdruhé strany šroubovakem dobře zahnout aby nemohly vyskočit.

post-11-1169309958.jpg

Vloženo (editace)

28. Ze zadu se pak o druhou pružinu zespod zahakne napinací guma čalounění, a na podelne draty se zahakne příčny drát.

post-11-1169310214.jpg

Editováno: , autor: brunoos
Vloženo

39. Když drát v molitanu vyléza i v místech kde se k němu nepřitahuje čalounění (obrazek dole uprostřed) je dobré v těchto místech drát strčit pod molitan a molitan slepit (chemoprenem na savé materialy)

post-11-1169310995.jpg

Vloženo

40. Nasadime dečku, přilepime v předni části a než přilepime v zadni časti je třeba dečku vtlačit do příčne drážky - do te příčné drážky se pak vtahuje drát na čalounění.

Neni dobre dodatečně dečku odlepovat - trhá se molitan a pak už to nelepí a je třeba použit jiné lepidlo

post-11-1169311290.jpg

Vloženo

42. Postupně nasazujeme čalounění na pásky ale hned nestahujeme na maximum, kromě dvou pásek uplně vzadu sedáku, stahnout až bude vše připraveno, po stažení a ucviknutí pásku příčného vtahu stahneme poslední dvě pásky vzadni části sedáku.

post-11-1169311619.jpg

Vloženo (editace)

43 A máme připraveno k uchycení molitanu k rámu

tady je dobré si zespod k rámu sedáku přišroubovat držák konektorů a řidicí jednotku vyhřevu

- mě nastal problem že přímo šroubky do tak tenkeho plechu nechtěly držet a abych měl možnost kdykoliv sundat držáček a ŘJ tak jsem si ze strany molitanu dal šroub, zespod pak tenkou velkou matici a až k ní jsem uchytil držák a ŘJ.

post-11-1169311667.jpg

Editováno: , autor: brunoos

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...