Peres Vloženo 29. Září 2019 Vloženo 29. Září 2019 V 28. 1. 2007 na 11:51, brunoos napsal: Tady je trochu vidět že na tlusty kabel který je vyvedený z hnědé části konektoru je napajený drát (omotan izolačkou), vlevo pak už jsou vedené dva drátky (červený a žluto-zelený) po hlavním kabelovém svazku vedoucím k pojistkové skříni červený kablík - přivedení spínaných 12V do pojistky žluto-zelený - spínaných 12V přes pojistku vedených do vyhřivání Zdravím, a ten žlutozelený drát pak vede z pojistky 12V do obou vypínačů a dvou sedaček (v případě dvou řídících jednotek vyhřívaných sedaček)? Díky Citovat
JasteR Vloženo 25. Říjen 2020 Vloženo 25. Říjen 2020 Dobrý den, máme doma Fabii 2004 s vyhrevem sedaček, sehnal jsem teď pěkný RS sedacky (vždycky jsem litoval, že si si mamka nepriplatila sport paket 😉), ale jsou z 2007 a po montáži nehrála sedačka spolujezdece, zjistil jsem, že od 1/2005 mají jen jednu jednotku vyhrevu u řidiče (místo našich 2*1). Jak tohle vyřešit? Dal jsem i sedacku řidiče na spolujezdce a funguje. Napadá mě jedině, koupit novou decku sedák řidiče, která má konektor + novou jednotku vyhrevu a spolujezdce takto upravit? Starý jednotky vyhrevu mají jiný konektory. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.