Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Nechápu, proč když otevřu kufr prostředním tlačítkem na dálce, tak kufr se otevře, auto sice zůstane zajištěné, ale zcela zbytečně se rozsvítí i vnitřní osvětlení a červená bezpečnostní světla ve dveřích? Dělá jen mě? Proč se to zbytečně rozsvítí, kde udělali v Bolce chybu?

Vloženo

Mě to dělá taky tak a ještě mě cvaknou dveře, neodemčou se úplně, ale vypne se SAFE system, potom jak kufr zavřu, tak vnitřek auta zhasne a dveře zase cvaknou, SAFE system aktivní...

Vloženo

tak ty světla v interiéru bych opravdu neřešil... už to tu jednou někdo napsal. Ty OII musí být fakt dobré auta, když už řešíte takový nepodstatný věci :-)

Vloženo
tak ty světla v interiéru bych opravdu neřešil... už to tu jednou někdo napsal. Ty OII musí být fakt dobré auta, když už řešíte takový nepodstatný věci :-)

:ph34r:

Vloženo

jj, OII fakt dobrý auta

2. mello: dělá mi to taky tak

Vloženo

Já jsem nepsal zkušenost s OII, ale z fabie, jsme na sekci FABIE I-Elektrika..... Nevím, jak je to v OII, neměl jsem zatím tu čest se s ní seznámit, ale jednou to přijít musí -_-

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...