MELLO Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 Nechápu, proč když otevřu kufr prostředním tlačítkem na dálce, tak kufr se otevře, auto sice zůstane zajištěné, ale zcela zbytečně se rozsvítí i vnitřní osvětlení a červená bezpečnostní světla ve dveřích? Dělá jen mě? Proč se to zbytečně rozsvítí, kde udělali v Bolce chybu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seiger86 Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 Mě to dělá taky tak a ještě mě cvaknou dveře, neodemčou se úplně, ale vypne se SAFE system, potom jak kufr zavřu, tak vnitřek auta zhasne a dveře zase cvaknou, SAFE system aktivní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miccap Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 tak ty světla v interiéru bych opravdu neřešil... už to tu jednou někdo napsal. Ty OII musí být fakt dobré auta, když už řešíte takový nepodstatný věci :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 tak ty světla v interiéru bych opravdu neřešil... už to tu jednou někdo napsal. Ty OII musí být fakt dobré auta, když už řešíte takový nepodstatný věci :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 tak ty světla v interiéru bych opravdu neřešil... už to tu jednou někdo napsal. Ty OII musí být fakt dobré auta, když už řešíte takový nepodstatný věci :-) jj, OII fakt dobrý auta 2. mello: dělá mi to taky tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 je to tím, že prostřední ovladač vysílá taky odemknutí safe dveří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seiger86 Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Já jsem nepsal zkušenost s OII, ale z fabie, jsme na sekci FABIE I-Elektrika..... Nevím, jak je to v OII, neměl jsem zatím tu čest se s ní seznámit, ale jednou to přijít musí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Já jsem nepsal zkušenost s OII, ale z fabie, jsme na sekci FABIE I-Elektrika..... Však jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.