Dejwos1 Vloženo včera v 16:07 Sdílet Vloženo včera v 16:07 Ahoj všem, zakládám takové téma poprvé, takže jestli tam mám něco špatně předem se omlouvám, ale teď k věci. Před pár dny sem koupil na dojíždění do práce Fábku 1 1.9TDI 74kw PD. Jde o to, ze zadní vrata mají něco za sebou a není tam ani osvětlení SPZ, a já se jen tak že zvědavosti kouknul do pojistkové skříně u řidiče, a viděl jsem, že tam chybí pojistka, tak mě nenapadlo nic jiného než ji tam dát novou. Pojistku jsem tam dal, a pak jsem jel do obchodu, jenže z ničeho nic smrad jako krava, a pak se začalo valit dost kouře ze zadního kufru pod plastem, vysel tam totiž kabel který na sobě měl kov, který se třel o železo auta, a to způsobilo jiskření a nejspíše zkrat. Když jsem ten plast shodil z pátých dveří, tak jsem viděl tu koncovku do světla na spz který tam jen tak vysel, a když jsem to kupoval tak jsem pod plast nekoukal, to by člověka nenapadlo. Pak jsem se kouknul zpátky do pojistkové skříně u řidiče, a byla tam utavena ta pojistka, tu jsem vytáhl a pak proměřil jestli tam všude proud jde, a nakonec všude jde kromě toho slotu na tu pojistku na osvětlení SPZ. Ale jde o to, že to auto má vyhřívané sedačky, elektrické střešní okno, elektrické stahování oken zamykání na dálku prostě centrál, Ale největší problém co je, je to, že mi nejdou blinkry ani výstražné a ani doprava ani doleva, nejde mi ani žádné osvětlení přímo v autě, prostě všechno je mrtvý, tak jsem sundal spodní plast pod volantem, relatka jsou taky v cajku, a já už prostě nevím po čem jít, a jet nikam nemůžu protože hlavně ty blinkry nefungují. Nefungují vlastně ani stěrače přední, Ále, přední moturek na odstřikování jde, a i zadní stěrač s moturkem na odstrik taky jdou, takže LUKAS to taky není, takže už vážně nevím po čem jít, budu moc rád za všechny rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rizzo Vloženo před 20 hodinami Sdílet Vloženo před 20 hodinami Možno pomôže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.