Martin Guga Vloženo před 21 hodinami Sdílet Vloženo před 21 hodinami Zdravim ma niekto realne skusenosti z vymenou 5q prevodovky 4x4 za 6q? Co vsetko na to treba? ci mi staci len provodovka a kulisa z tiahlami... Co na to poloosy otacky a tak dalej prosim poradte chystam sa na to v blizkej dobe a chcem byt pripraveny. Za veskere realne skusenosti s tymto druhom vymeny dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VeteranChild Vloženo před 21 hodinami Sdílet Vloženo před 21 hodinami @Martin Guga Téma jsem přesunul z hospody do motorové sekce a lehce upravil název. Pochybuju, že s takovou záležitostí tady bude mít někdo zkušenosti, ale třeba se někdo najde. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Guga Vloženo před 20 hodinami Autor Sdílet Vloženo před 20 hodinami Pretoze sa mi dostala taka informacia ze kamaratov kamarat a jeho kamarat to robil a ze to nepasovalo ani poloosi a ze tam je ina spojka tak sa mi trosku chlpy zjezili ked som si predstavil dto zhananie tych dielov ale kupu novych, ale tak to bola taka informacia z 5tej ruky.... Lebo prevodovku mam uz v garazi aj z tiahlami a celou kulisou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.