Publikováno Leden 21, 200718 r tak teď budu jak totální nouma ,ale každej umí a rozumí něčemu jinému .Takže mam slabé TDi uvažuji o zvýšení výkonu ,chci dát maxi dot ( vysvělí mi někdo co umí ?) a jdou nějak dát RS budíky do TDi ?díky za rady a poučení
Leden 21, 200718 r laicky povedane, budes mat v strede velky displej, ktory Ti bude velkymi pismenami zmazornovat udaje - namiesto tych malych kontroliek - napr. otvorene dvere nebudes vidiet ako taku malu ikonku, ale ako obrazok celeho auta, na ktorom budu znzornene konkretne otvorene dvere(take cervene)
Leden 21, 200718 r Octavia RS byla benzín, spektrum otáček je jiné, než u nafty, takže na otázku, zda by ti šly budíky z RS do TDi, si odpověz sám. Leda si sehnat podklad ala RS, ale uzpůsobený pro TDi. Jinak maxidot viz. např. ZDE
Leden 21, 200718 r No a to ještě nevíš, že na MaxiDot letí holky , jak to tu kdosi psal, žejo tato funkce není potvrzena
Leden 21, 200718 r Autor no úplně jsem na to zapoměl . ,pak jsem si vzpoměl ,že jsem se chtěl zeptat i na to jak nejlépe zvednout výkon .
Leden 21, 200718 r Autor tak se zeptám jak největší lama ,chci dát nové kolik mě tobude stát se vším ?
Leden 21, 200718 r 4x 8tis + 4x 500,- seřízení + 500,- montaž vše je cca Upraveno Leden 21, 200718 r od Vaša
Leden 21, 200718 r tak to budu shánět do budoucna jeté Doporucuju ti koukni se na Diselpower.cz V tvym pripade bych dal rozhodne nove a to Sprint 764 s montazi a serizenim se vejdes do 10tis. s DPH a bude mit cca 120PS+, do jetejch bych nikdy nesel.... A ty trysky budou super zaklad pokud budes chtit jeste vejs. Predtim jsem mel jen tyhle trysky prave na 66kw Tdi a muzu ti zarucit, ze za ty prachy to jelo minimalne jako 81cka, vyzkouseno. Upraveno Leden 21, 200718 r od JasteR
Leden 21, 200718 r tak teď budu jak totální nouma ,ale každej umí a rozumí něčemu jinému .Takže mam slabé TDi uvažuji o zvýšení výkonu ,chci dát maxi dot ( vysvělí mi někdo co umí ?) a jdou nějak dát RS budíky do TDi ?díky za rady a poučení Maxi-Dot je lepsi palub pc, zobrazuje vice udaju najednou, ktery znas z palub pc, navic ukazuje otevrene dvere, radio, pripadne sipky od navi atd. RS budiky nepudou kuli ot.
Leden 21, 200718 r Octavia RS byla benzín, spektrum otáček je jiné, než u nafty, takže na otázku, zda by ti šly budíky z RS do TDi, si odpověz sám. Leda si sehnat podklad ala RS, ale uzpůsobený pro TDi.Jinak maxidot viz. např. ZDE Do budíků z ORS jde nahrát soft. z TDI takže by to možné bylo
Leden 21, 200718 r Do budíků z ORS jde nahrát soft. z TDI takže by to možné bylo Jasně, ten benzinový otáčkoměr na TDi bude vypadat naprosto kouzelně Upraveno Leden 21, 200718 r od camron
Leden 21, 200718 r Do budíků z ORS jde nahrát soft. z TDI takže by to možné bylo Jasně, ten benzinový otáčkoměr na TDi bude vypadat naprosto kouzelně Nove vysokootackove TDi
Leden 21, 200718 r díky takže maxika nedám a utratim to za něco jiného maxika si dat mozes, ale iba s TDi budikmi. nedas si RS budiky
Leden 21, 200718 r Co krom maxidot budiku je potreba k predelani ?...jen ty budiky, ci nejake dalsi podpurne obvody / senzory ? Mam 1.6/55 full manual:(...ve vybave mam jen motor, brzdy a volant:)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.