K1NGSL4YER Vloženo Pátek v 21:21 Sdílet Vloženo Pátek v 21:21 Dobrý den, potřebuji poradit. Po natankování prémiového paliva na ONO mi vyskočila kontrolka motoru. Vše běží standardně a nevšiml jsem si žádných změn v chování motoru. Až dnes jsem jel do kopce cca 50 km/h a auto se na chvilku v malých otáčkách začalo trochu cukat. Nevěděl by někdo v čem může být problém ? Díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo Sobota v 04:44 Sdílet Vloženo Sobota v 04:44 Výpis chyb z diagnostiky máš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
K1NGSL4YER Vloženo Sobota v 07:11 Autor Sdílet Vloženo Sobota v 07:11 Zatím ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo Sobota v 20:17 Sdílet Vloženo Sobota v 20:17 No a co chceš bez toho zjistit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.