Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Čaute, viete mi niekto poradiť ako ,,vylúpnuť" záslepku v kufri, na mieste kde je sklápanie operadiel zadných sedadiel a sklopný hák v kombi. Ja osobne to sklápanie operadiel nemám a mám tam 2 zaslepky v rade. Jednu z nich by som potreboval vybrať (je mi jedno ktorú) na ľavej strane (šoférova strana) Skúšal som aj vybrať osvetlenie kufra a vytlačiť tú záslepku zvnútra, ale nepodarilo sa mi to. Ďakujem za rady. 

20250408_164246.jpg

Editováno: , autor: ghkim
Vloženo

Na levé straně bude vydlabávací asi jen jedna záslepka, protože koule se ovládá na straně pravé. Tak se možná pokoušíš vyndat tu nesprávnou. Která vlastně není vyndavací, ale je to jel výlisek v plastu. 

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Áno, tak to aj mám. Ale myslel som, že všetko sú záslepky, dve na každej strane ak v nich nie je osadené ovládanie čohokoľvek (ťažné, operadlá sedadiel a pod.)

20250603_193312.jpg

Vloženo

Ešte aby som upresnil o čo mi išlo. Keď že často prevážne bicykle na tažnom (aj v tme) a kufor je plný batožiny, svetlá v kufri sú zakryté. Po vzore superbu prirobené svetlá ktoré svietia aj na ťažné a nosič na bicykle. No a hľadal som miesto na vypínač zap/vyp na tie svetlá. Nakoniec vyriešené inak, asi aj lepšie (aspoň pre mňa).

20250603_193223.jpg

20250603_193251.jpg

20250603_193240.jpg

Vloženo

Vlevo jsou taky dvě záslepky, ale ta přední pozice asi nikdy osazená není. Smysl by tam dávala třeba ta magnetická svítilna, ale nikdy jsem ji tam neviděl.

Podle fotek zadní strany obložení mi přijde, že záslepku drží zobáčky zezadu a měla by se vycvaknout směrem dovnitř a ne ven.

image.thumb.png.75ece3a0257a7fd25d0c4fffb011843d.png

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...