Přejít na obsah

Spojka

Bery

Doporučené příspěvky

jj povim proc ne jen nejsem na netu porad... Takze bylo to v original servise Skoda.Mel jsem z toho celkem depresi kolik bude cena ale nakonec to nemylo tak spatne si myslim. Menil jsem celou spojkovou sadu VALEO (pritlacak, lozisko,lamelu i sroubky :-) ta me stala u znameho bez marze 3100,- no a zbytek uz delal servis. Takze co udelal servis: Kompletne vymenili vnitrek SPOJKY a pak mi prijednom jeste na me prani rozebrali prevodovku a udelali generalku. Vymenili mi tam (na me prani) dva opotrebovane synchrony z 1-2 a z 2-3 rychlost. Jeden synchron stal origos skoda cca 625,- takze 2x synchron 1250 kč, oprava cele spojky 2000,- generalka a prace na prevodovce 2000 ,- nový prevodovy olej tam dali Castrol 2L 1000kč takze plus nejake malickosti jako tesneni a spol to vyslo na nejakych 6400,- bavil jsem se se znamym co dela automechanika takoveho domaciho a rikal mi sam, ze je prekvapeny celkem obstojnou cenou, protoze pocital vic na origos servis.A ja jsem taky spokojeny, protoze jsem pocital ze mi udelaji generalku prevodovky a spojky za aspon 6000 jen prace a tak uz to bylo i s materialem.Nehlede na to, ze prevodovka a synchrony jsem sveril radeji servisu a ne do garaze znamemu, protoze uz on sam me upozornoval na to, ze prevodovka neni sranda a neni to o tom, ze se vysypou kolecka a pak se to posklada jako lego.Je u toho treba vetsi odbornosti.Tak jsem byl rad.Slape to uzasne.Jako nove.Rychlosti tam padaji samy i rano jak je zima.Snad to uz prezije to auto. -_-

Tož taky se mi to zdá dobrá cena -_-

Ať slouží. Co to bylo za servis, jestli můžeš jmenovat?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Byl to servis v Karviné Autocentrála Škoda směrem na Ostravu u hasičárny. Jsou tu dva servisy. S jednima jsem měl zkušenost že mě odbyli u stolu, ale ti druzí kde jsem byl teď se chovali příjemně i po zaplacení...v pohodě si vyslechli co jsem říkal a aspoň se netvářili jako že je člověk ruší od stolu. všechny vytažené a opotřebované synchrony mi dali i s ložiskama a komplet starou spojkou do kufru takže jsem to doma v klidku hned celé ohlížel :D

Odkaz ke komentáři

Byl to servis v Karviné Autocentrála Škoda směrem na Ostravu u hasičárny. Jsou tu dva servisy. S jednima jsem měl zkušenost že mě odbyli u stolu, ale ti druzí kde jsem byl teď se chovali příjemně i po zaplacení...v pohodě si vyslechli co jsem říkal a aspoň se netvářili jako že je člověk ruší od stolu. všechny vytažené a opotřebované synchrony mi dali i s ložiskama a komplet starou spojkou do kufru takže jsem to doma v klidku hned celé ohlížel :D

Karvinou znám :D 10 roků jsem bydlel v Ráji. Ten servis je tam někde u nadjezdu u nádraží? Ona se asi Karviná dost změnila od roku 1990, což? Jinak jsem narozený v Bohumíně. Dlouho jsem taky žil v Dolní Lutyni :D

Odkaz ke komentáři

Byl to servis v Karviné Autocentrála Škoda směrem na Ostravu u hasičárny. Jsou tu dva servisy. S jednima jsem měl zkušenost že mě odbyli u stolu, ale ti druzí kde jsem byl teď  se chovali příjemně i po zaplacení...v pohodě si vyslechli co jsem říkal a aspoň se netvářili jako že je člověk ruší od stolu. všechny vytažené a opotřebované synchrony mi dali i s ložiskama a komplet starou spojkou do kufru takže jsem to doma v klidku hned celé ohlížel  :D

Karvinou znám :D 10 roků jsem bydlel v Ráji. Ten servis je tam někde u nadjezdu u nádraží? Ona se asi Karviná dost změnila od roku 1990, což? Jinak jsem narozený v Bohumíně. Dlouho jsem taky žil v Dolní Lutyni :D

Jojo je kousek u nádraží... :-)

Odkaz ke komentáři

Byl to servis v Karviné Autocentrála Škoda směrem na Ostravu u hasičárny. Jsou tu dva servisy. S jednima jsem měl zkušenost že mě odbyli u stolu, ale ti druzí kde jsem byl teď  se chovali příjemně i po zaplacení...v pohodě si vyslechli co jsem říkal a aspoň se netvářili jako že je člověk ruší od stolu. všechny vytažené a opotřebované synchrony mi dali i s ložiskama a komplet starou spojkou do kufru takže jsem to doma v klidku hned celé ohlížel   :D

Jojo je kousek u nádraží... :-)

kolik ti je? Třeba se i známe :)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...