PS1984 Vloženo 14. Dubna Vloženo 14. Dubna Teraz som si všimol, že mi nejde zamknúť volant. Môžem točiť koľko ide z jednej strany na druhú, ale volant sa nezamkne. Žiadna kontrolka mi nesvieti ani nebliká. Má niekto podobnú skúsenosť? Citovat
Dula Vloženo 14. Dubna Vloženo 14. Dubna Startuješ klíčkem nebo tlačítkem? Zkus stáhnout okno u řidiče a zamkni auto a pak přes okno otoč volantem, co to udělá. Citovat
roman63 Vloženo 14. Dubna Vloženo 14. Dubna @PS1984 Pokud se nepletu, tak vozidlo musí mít vypnuté zapalování a navíc musí být zamčeno, jinak volant nezamkneš (nemůže být zamknutý). Takže to nevypadá na závadu, ale vlastnost vozidla. Citovat
PS1984 Vloženo 14. Dubna Autor Vloženo 14. Dubna Štartujem tlačidlom. Samozrejme som vypol zapaľovanie a skúsil som otočiť volantom, aby sa zamkol. Ako ale mám zamknúť volant keď musí byť auto zamknuté. Aký to má zmysel? Môžem skúsiť jedine tak ako píše Dula... Ale ako hovorím, aky to ma zmysel. Očakával by som, že vypnem zapaľovanie trochu pohnem volantom a ten sa zamkne. Vybavená vec... Citovat
Pawouk Vloženo 14. Dubna Vloženo 14. Dubna Návody výrobce jsou k čemu? S ničím se nemá točit. Zamkne se sám - viz postup. Zámek řízení - zablokování U vozidel se startovacím tlačítkem vypněte motor a otevřete dveře řidiče. Pokud nejprve otevřete dveře řidiče a potom vypnete zapalování, zámek řízení se automaticky zablokuje až po zamknutí vozidla. 1 Citovat
PS1984 Vloženo 14. Dubna Autor Vloženo 14. Dubna Pawouk to objasnil. Do manuálu som pozrel, ale len v elektronickej verzii. Pravdepodobne som prehliadol túto časť. Časť o oranžovej a červenej kontrolke s volantom som videl... Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.