PS1984 Posted April 14 Share Posted April 14 Teraz som si všimol, že mi nejde zamknúť volant. Môžem točiť koľko ide z jednej strany na druhú, ale volant sa nezamkne. Žiadna kontrolka mi nesvieti ani nebliká. Má niekto podobnú skúsenosť? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dula Posted April 14 Share Posted April 14 Startuješ klíčkem nebo tlačítkem? Zkus stáhnout okno u řidiče a zamkni auto a pak přes okno otoč volantem, co to udělá. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
roman63 Posted April 14 Share Posted April 14 @PS1984 Pokud se nepletu, tak vozidlo musí mít vypnuté zapalování a navíc musí být zamčeno, jinak volant nezamkneš (nemůže být zamknutý). Takže to nevypadá na závadu, ale vlastnost vozidla. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PS1984 Posted April 14 Author Share Posted April 14 Štartujem tlačidlom. Samozrejme som vypol zapaľovanie a skúsil som otočiť volantom, aby sa zamkol. Ako ale mám zamknúť volant keď musí byť auto zamknuté. Aký to má zmysel? Môžem skúsiť jedine tak ako píše Dula... Ale ako hovorím, aky to ma zmysel. Očakával by som, že vypnem zapaľovanie trochu pohnem volantom a ten sa zamkne. Vybavená vec... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawouk Posted April 14 Share Posted April 14 Návody výrobce jsou k čemu? S ničím se nemá točit. Zamkne se sám - viz postup. Zámek řízení - zablokování U vozidel se startovacím tlačítkem vypněte motor a otevřete dveře řidiče. Pokud nejprve otevřete dveře řidiče a potom vypnete zapalování, zámek řízení se automaticky zablokuje až po zamknutí vozidla. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PS1984 Posted April 14 Author Share Posted April 14 Pawouk to objasnil. Do manuálu som pozrel, ale len v elektronickej verzii. Pravdepodobne som prehliadol túto časť. Časť o oranžovej a červenej kontrolke s volantom som videl... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts