Přejít na obsah

Fabia I 1.2 HTP nejde proud do vstřiků

Jenda1206

Doporučené příspěvky

Dobrý den přivezl jsem domů fabii 1 2003 1.2 HTP 40kw awy 130xxxkm šla na 1 válec sundal jsem hlavu vyměnil a zabrousil komplet všech 6 ventilů udělal nové rozvody auto nechtělo potom nastartovat , jenže problém byl auto stálo 13 let v garaži , nejdřív netlačilo čerpadlo benzín vyměnil jsem za nové benzín už tam šel koupil jsem cívky a svíčky stále start neuspěšnej kámoš mi poradil skuz dat na vstřiky elektriku s baterie zkusil jsem a motor hezký chytá jak za tepla tak zastudena nehulí ani olej se neztrácí což je u HTP zázrak ale chtěl bych se zeptat včem může být problém že do vstřiku nejde elektrika nemůžu to mít furt přes baterií žejo auta dělám už 12let ale stimlhe už si nevím fakt rady🤔

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No , asi jo, mě by zajímalo jak si připojil ty vstřiky na baterku. Odkud berou řízení. Mám takový dojem, že vstřiky ovládá řj přes mínus. A jestli to tedy jede tak řj funguje, jen chýbí + .

Editováno: , autor: Alma
Odkaz ke komentáři

Nevím jak moc je to podobné, ale něco "podobného" jsem zažil s Favoritem. Najednou začalo auto jezdit jen na LPG, na benzín to nastartovalo a po pár vteřinách chcíplo. Bylo to tím, že jsem vyměnil klíč, který měl prasklý kryt, ale nový neměl čip. A klíč bez čipu vypínal vstřikování. A na palubce nic nesvítilo.  

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, Alma napsal:

No , asi jo, mě by zajímalo jak si připojil ty vstřiky na baterku. Odkud berou řízení. Mám takový dojem, že vstřiky ovládá řj přes mínus. A jestli to tedy jede tak řj funguje, jen chýbí + .

Zkoušečkou jsem vyzkoušel jakej kabel s těch dvouch na každim vstřiku je + a dal jsem na každý vstřik kabel z + baterky a auto běželo jenže takhle to tam mít nafurt nemůžu žejo 

Odkaz ke komentáři

před 3 hodinami, Alma napsal:

ještě zkusím zkontrolovat svazek od vstřiku po baterií a dál  

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...