tomba Vloženo 23. Dubna Vloženo 23. Dubna Hezký den,mám na novém voze Karoq najeto cca 500km a auto při rychlosti 80km a více při puštění volantu táhne doprava.Nemáte s tím někdo zkušenost?Kola letní Bridgestone Turanza.Mám reklamovat.?dík za info. Citovat
breakHunter Vloženo 28. Dubna Vloženo 28. Dubna (editace) Zdravím. Mám najeto cca 20.000km, a mam úplně stejný problém. Navíc při rozjezdu ze stání se volant i mírně pohne doprava. Byl jsem v servisu a naúčtovali cca 3500,- za geometrii, která byla v pořádku. Prý nevyvážená kola, ale byla vyvážená... tak je prý vyvážili a odevzdali mi auto. Na první rovince mi auto táhlo doprava po puštění volantu jako před servisem. Ujíždí hlavně pod plynem. Na email zatím 2-3 týdny bez reakce... Začal jsem pociťovat na letních... Máte nějaký posun u Vás? Editováno: 28. Dubna, autor: breakHunter Citovat
tomba Vloženo 29. Dubna Autor Vloženo 29. Dubna breakHunter Zatím hledám informace,ale zatím jsem nic nezjistil,asi se budu muset s tímto smířit 😔 Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.