tomba Vloženo 23. Dubna Sdílet Vloženo 23. Dubna Hezký den,mám na novém voze Karoq najeto cca 500km a auto při rychlosti 80km a více při puštění volantu táhne doprava.Nemáte s tím někdo zkušenost?Kola letní Bridgestone Turanza.Mám reklamovat.?dík za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
breakHunter Vloženo 28. Dubna Sdílet Vloženo 28. Dubna (editace) Zdravím. Mám najeto cca 20.000km, a mam úplně stejný problém. Navíc při rozjezdu ze stání se volant i mírně pohne doprava. Byl jsem v servisu a naúčtovali cca 3500,- za geometrii, která byla v pořádku. Prý nevyvážená kola, ale byla vyvážená... tak je prý vyvážili a odevzdali mi auto. Na první rovince mi auto táhlo doprava po puštění volantu jako před servisem. Ujíždí hlavně pod plynem. Na email zatím 2-3 týdny bez reakce... Začal jsem pociťovat na letních... Máte nějaký posun u Vás? Editováno: 28. Dubna, autor: breakHunter Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomba Vloženo 29. Dubna Autor Sdílet Vloženo 29. Dubna breakHunter Zatím hledám informace,ale zatím jsem nic nezjistil,asi se budu muset s tímto smířit 😔 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.