Publikováno Leden 21, 200718 r Tak odkud pocházíte Fabiatici.Docela by mě to zajímalo jaký je váš rajón. Já jsem z Brna
Leden 22, 200718 r Pochadzam z vychodu krajiny (okres Michalovce) a momentalne posobim v PN (Piestany)
Leden 22, 200718 r Brno..by mě zajímalo kolik nás je z tohoto krásného města 2Kokeš: o tobě jsem to třeba vuubec nevěděl
Leden 22, 200718 r já sem Jablonec nad Nisou ale pánové, v profilu si to každej muže nastavit a pak neni problém si zjistit ne?!
Leden 22, 200718 r JABLONEC NAD NISOU - RULEZZZZ ;-) OT: Sem se ted rozhodl, ze k Vam k fabiatikum v ramci zlepseni vztahu a poznavani lidi budu chodit casteji ;-)
Leden 22, 200718 r já sem Jablonec nad Nisouale pánové, v profilu si to každej muže nastavit a pak neni problém si zjistit ne?! jéééééééééé hele to je ten z Jizerek
Leden 22, 200718 r JABLONEC NAD NISOU - RULEZZZZ ;-) OT: Sem se ted rozhodl, ze k Vam k fabiatikum v ramci zlepseni vztahu a poznavani lidi budu chodit casteji ;-) Ty vole a druhej....kolik vás tam kuwa je?????????? To by si měl sem měl chodit často
Leden 22, 200718 r Trvalé bydliště Liberec, takže zdravim Jablnečáky a jinak přes týden pobývám ve škole v MB
Leden 22, 200718 r Trvalé bydliště Liberec, takže zdravim Jablnečáky a jinak přes týden pobývám ve škole v MB Aaaa konecne nekdo z predmesti taky !!! ;-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.