Kokeš Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 Tak odkud pocházíte Fabiatici.Docela by mě to zajímalo jaký je váš rajón. Já jsem z Brna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Pohybuju se na trase Boskovice, Brno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lala Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Bydlím kousek od Ostravy, přesněji před Ostravou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SiTo Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Kousek od Rožnova p R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Pochadzam z vychodu krajiny (okres Michalovce) a momentalne posobim v PN (Piestany) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 trencin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Západní Čechy-Domažlice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Brno..by mě zajímalo kolik nás je z tohoto krásného města 2Kokeš: o tobě jsem to třeba vuubec nevěděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fabio Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Momentálně Újezd u Brna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 já sem Jablonec nad Nisou ale pánové, v profilu si to každej muže nastavit a pak neni problém si zjistit ne?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 JABLONEC NAD NISOU - RULEZZZZ ;-) OT: Sem se ted rozhodl, ze k Vam k fabiatikum v ramci zlepseni vztahu a poznavani lidi budu chodit casteji ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Praha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ReWegar Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Praha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 já sem Jablonec nad Nisouale pánové, v profilu si to každej muže nastavit a pak neni problém si zjistit ne?! jéééééééééé hele to je ten z Jizerek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 JABLONEC NAD NISOU - RULEZZZZ ;-) OT: Sem se ted rozhodl, ze k Vam k fabiatikum v ramci zlepseni vztahu a poznavani lidi budu chodit casteji ;-) Ty vole a druhej....kolik vás tam kuwa je?????????? To by si měl sem měl chodit často Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 No a já sem z Kolína....znáte ty medvědy ne??????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozlustechnykus Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Bystrice nad Pernštejnem se hlasi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Trvalé bydliště Liberec, takže zdravim Jablnečáky a jinak přes týden pobývám ve škole v MB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jargoon Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Olomouc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalJ Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Vysočina: Jihlava/Pelhřimov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srandek Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Rakovník - Praha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Nový Jičín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Trvalé bydliště Liberec, takže zdravim Jablnečáky a jinak přes týden pobývám ve škole v MB Aaaa konecne nekdo z predmesti taky !!! ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 České Budějovice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Ústeckej kraj - TEPLICE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.