j0ska Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 (editace) taky se pochlubim s kolama super ale mohl sis to alepoň umejt Editováno: 4. Květen 2008, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 Ja se divim ze ty nemci maj takovou zalibu v plnejch discich, me to prijde na ty OCTE docela HUMAGE (čti humááážžž) plný disky nejsou pěkný snad na ničem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 Tak uz je vybrano,nakoupeno,nazuto.. Nakonec padla volba na Audi R8 replica,tak snad se Mad Mike nebude zlobit (nemusel by,jelikoz tohle jsou jen 18" )...Rozmer tedy 8x18" ET 45 a pneu Good Year Eagle F1 Asymetric, klasika 225/40/18.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 sluší, ale docela mě překvapilo jak velkej rozdíl udělá jeden palec a sešroubovanej podvozek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 Luku myslíš jako, že 19" a snížený podvozek vypadají líp nebos rovnáváš se svým? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 ne se svým, s MadMikovo, kdy je přímý srovnání stejných kol jiných velikostí. mno a co mi připadá lepší ti musí být v mým případě jasný ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 Jj, jasný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikita1 Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 (editace) Pekné Editováno: 9. Květen 2008, autor: Nikita1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 sluší, ale docela mě překvapilo jak velkej rozdíl udělá jeden palec a sešroubovanej podvozek Jj to mas pravdu..Ale na druhou stranu musim rict,ze v realu to vypda jeste tak 3x lepe,takze je mi jasny,ze MadMikovo auto musi v realu byt opravdu masakr.. Navic tyhle dve fotky,co jsem sem dal,nejsou zrovna dobry..Az to napucujem,tak to nafotim a kdyztak jeste par fotos pridam. Ale i tak diky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lala Vloženo 10. Květen 2008 Sdílet Vloženo 10. Květen 2008 máš to pěkné.Já jsem nad nima taky uvažoval,ale pak jsem zvolil Maky.Přidej další fotoaž to napuliruješ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 Tak som dnes vyfotil v Koline na letisku jednu OII RS Combi s krásnymi kolesami. Boli to 19" Tomason Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 Na podobná jsem koukal, taky kombinace lešténo hliníku a barvy, zkusím sem dát foto, i když bez scaneru to půjde těžko:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 (editace) Ty Tomasony na tom kombiku jsou masakr..Jenze se to auto taky pekne vali.. Ja to napucoval,tak jeste pridavam par fotecek.. Editováno: 12. Květen 2008, autor: Martyp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikita1 Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 Martyp,nie že by to bolo zlé,ale dobré to nie je.Kola sú pekné,lenže je tam moc veľká fuga medzi kolom a blatníkom a to pri tej tenkej /na výšku/ pneumatike moc príťažlivo nevyzerá.Ak je tam ta medzera,tak večší balon vyzerá lepšie aspon opticky to lepšie vyplní.Pri takto nizkých pneu,by som rozhodne skrátil pružiny.Na Mikeho tie kolá bez medzier vyzerajú rozhodne lepšie,aj ked je fakt,že ma trochu navrch,lebo su to 19. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mad Mike O2 Vloženo 16. Květen 2008 Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 no tak je pravda že ta mezera neni pěkná chce to snížit, jinak se nezlobím nakonec já to taky okopčil od nějakýho němce.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 16. Květen 2008 Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 (editace) No je fakt,ze nejaka mezera tam je,to jo..ale muzu rict,ze mi pripada,ze je v realu o dost mensi,nez vypda na fotkach..A taky mi pripada,ze na tech fotkach ty kola nevyniktou tak,jako v realu,oparvdu.. Nicmene pravda je takova,ze s autem jezdi muj tatik a ten se do snizovani nehrne ani nahodou.. Auto pouziva denne a ma rad sve pohodli..Jsem rad ze tam jsou aspon tyhle kola.. Ale muzu rict,ze moje O1 na 18" mi pripada na pricnych nerovnostech tvrdsi,nez tohle na 18"... Editováno: 16. Květen 2008, autor: Martyp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 17. Květen 2008 Sdílet Vloženo 17. Květen 2008 Tak já mám následující : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 17. Květen 2008 Sdílet Vloženo 17. Květen 2008 plný disky nejsou pěkný snad na ničem Maximálně někde na lokomotivě, ale i tam loukotě vypadají o 100% líp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 17. Květen 2008 Sdílet Vloženo 17. Květen 2008 (editace) Maximálně někde na lokomotivě, ale i tam loukotě vypadají o 100% líp Nechci chytat za slovo, ale loukoť není to samé co paprsek. Loukoťě jsou díly mezi paprsky. Takové segmety mezikruží. Vlastě zajišťují správné rozložení paprsků. Tohle jsem teď v rychlosti našel. Za loukoťové kolo je mnohdy chybně považován ráfek s paprsky. Toto je ovšem paprskové kolo. Loukoť není paprsek kola! Loukoť je segment (většinou dřevěný) ráfku paprskového kola. Poskládání těchto segmentů do kruhu tvoří ráfek kola, který se většinou dále opatřil kovovou obručí po obvodu. Ke každé loukoti pak zpravidla vede od středu kola jeden paprsek. Loukotě (ne paprsková kola) v "moderním" provedení lze ještě dnes spatřit na některých starých typech nákladních vozů z 50. let 20. století - tzv. duplexní resp. triplexní disky. To jen čistě pro info....Nic víc nic míň. Editováno: 17. Květen 2008, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 17. Květen 2008 Sdílet Vloženo 17. Květen 2008 Nechci chytat za slovo, ale loukoť není to samé co paprsek.Loukoťě jsou díly mezi paprsky. Takové segmety mezikruží. Vlastě zajišťují správné rozložení paprsků. To jen čistě pro info....Nic víc nic míň. Nechytáš..pojem loukoťová kola se užívá už od dob kočárů (kde se vyskytují) a pokud se nepletu, tak právě i v souvislosti s železničními podvozky (v přeneseném významu..nejsou ze dřeva ) ..bral jsem to jen jako ekvivalent..dá rozum, že lokomotivu na hlinikových kolech asi nikde člověk neuvidí Nic víc jsem tím nemyslel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 17. Květen 2008 Sdílet Vloženo 17. Květen 2008 ja bych to nehrotil vsichni vime co jirikdc myslel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 ja bych to nehrotil vsichni vime co jirikdc myslel jak jsem psal jen info nic víc nic míň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikita1 Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 Aj v tejto farebnej kombinácii vyzerajú zaujímavo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 Aj v tejto farebnej kombinácii vyzerajú zaujímavo Ty vpravo jsou super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Květen 2008 Sdílet Vloženo 29. Květen 2008 By se mi na Papričce líbili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.